Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Produkt potrzebował czasu, aby dotrzeć, ale nie z winy sprzedawcy. Tak, z poczty domowej. Świetna obsługa Sprzedawca ma być gratulowany! Indyk bez strachu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dzięki za dobry samochód!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Dobry samochód RC Jestem zadowolony z niego w ciekawej cenie i będzie to trwać dość dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    -The car works ok, but I broke an axle arter two days. -The remote that came with the car only works for Sterling, but wont make the car go forward og backward:( -playtime is aprox 10min per battery. -speed, does not go 60kmh... maby 30-35kmh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Samochód dla mojego 5-letniego syna, który pomaga mu bardzo w koordynacji i kontroli. Może być używany tylko w otwartej przestrzeni, ponieważ samochód jest bardzo szybki i naprawdę 60 km / h i nie nadaje się do użytku w dzielnicy mieszkalnej. I oczywiście lubię grać w nią bardziej niż dziecko. Długość samochodu wynosi 37 cm

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Dobry artykuł na początek (dla ponad 13s oczywiście), ponieważ dość potężny wszystko to samo, ale brakuje trochę w kmh.. Przyjazd za 11 dni. Dziękuję i dobra jazda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Bardzo dobrze wszystko i przybył przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    To nie jest trwałe! Pierwszy skok w górę tylnych wałów wypadł i jeden pękł i to było dobre lądowanie, nie warte w ogóle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo dobrze!!!... Polecam.. Duże korzyści kosztowe, przybył szybko tutaj, w Brazylii, od zakupu do dostawy było 26 dni. Dobrze wytrzymały samochód, mocny, bardzo dobre wykończenie!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Ładna ciężarówka, ciało nie jest odpowiednio ustawione, więc ociera się, gdy skręcasz w lewo. Musiałem przyciąć swój, ale nic wielkiego. Idzie w porządku, wystarczająco szybko, żeby trochę powalić, ale ona nie jest demonem prędkości. Może się udać z wstrząsami naftowymi, ponieważ obsługa jest szokująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.99
    • US$83.99
    • US$445.99
    • US$82.99
    • US$129.99
    • US$132.99
    • US$326.99
    • US$135.99
    • US$65.99
    • US$127.99
    • US$145.34
    • US$212.51
    • US$96.99
    • US$137.99
    • US$301.39
    • US$138.59
    • US$136.99
    • US$139.99