Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    kupiłem w oromocji za 330 zł za tę cenę warto, to taka trochę lepsza zabawka, niestety pilot nie ma regulacji thotr d/r, a sam model jest zaskakująco zrywny potrafi zrobić V na start, brak regulacji sprawia że jest dla większego dziecka. co do jakość to plastikowe wszystkie części konstrukcji + drobne wzmicnienia, napęd metalowy wg opisu. Sevo słabe jaki sama zbieżność, w zestawie zapasowa wierzyczka i przeniesienie sterowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Είναι πολύ ωραίο, και αρκετά γρήγορο . Μην βάλετε λάδια στα αμορτισέρ τρέχουν από παντού ! Έρχεται με ένα ενιαίο ( δέκτη speed controller ) δεν μπορείτε να βάλετε άλλη τηλεκατεύθυνση, αν δεν προσθέσετε και νέο speed controller ! ! !

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    I've had this car for a couple of days now and it has blown me away, it is very fast and can take a big beating. Since I have only had this for a few days I cannot tell you how durable it is overtime or how long it will last and if I break anything I will update this review. The battery takes about 2 hours to charge to full and lasts for about 20 minutes. I have rammed this car into rocks at full power and have not broken anything yet. This is a great car for doing jumps and going over rocks because the tires are plush and grippy off-road and the suspension soaks up impacts. The only problems I have had are on the first day the motor overheated, but it was about 100 degrees fare height that day, and the clips that hold the body on are very easy to lose and sometimes fall off during use. it came with 4 extra clips though and if you lose these they are easily replaceable with paper clips. Overall it is a great car for beginers and is amazing for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Zamawianie: łatwe i bezproblemowe Dostarczenie: przybył do Southampton w Wielkiej Brytanii w 8 dni, co uważam za dobre. Opis v rzeczywisty: mniejszy niż oczekiwano, ale nadal dobry rozmiar, więcej 1:14 niż 1:10. Umieściłem kontroler xbox na moich zdjęciach jako odniesienie do rozmiaru. Jakość nie najlepsza, ale bardzo dobra w cenie. Szybkie, ale zdecydowanie tylko o połowę opisanej prędkości. Czy kupiłbym jeszcze raz: tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Cześć chłopaki i dziewczyny ten mały rabuś to bestia z odrobiną pracy i mieszanką tłuszczu i oleju dyferencyjnego. Baterie przebiły się bez porażki. Zabawna cena grait. Wspaniałe zdjęcia są prosto z Box Banggood. Sprawiasz, że jestem szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Ta ciężarówka jest naprawdę świetna. Bardzo dobre wykonanie i bardzo szybkie. Zdecydowanie model RC, a nie zabawka. Tylko ciało jest trochę małe, ale samochód dostanie większe ode mnie. Jak zawsze, bardzo dobrze zapakowane i wysokiej jakości. Stosunek ceny do wydajności jest nie do pobicia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Ten jest dla mojego syna, po miesiącach ciężkiej walki, pamiętaj, żeby nasmarować dyfuzorem, używam 50/50 oleju samochodowego, mieszam go z tłuszczem. Półka to nadal silne cheers Banggood jesteś niesamowity szybko po fantastyczne ceny fantastyczne usługi dzięki jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Bardzo dobry samochód wart swojej ceny. Bateria wytrzyma dłużej niż 30 minut, jeśli użyjesz mniej gazu. Dobra jakość budowy. Ale nie o 1:10, a o 1:12 może być o 1:11 trochę większa niż mój brat samochód 1:12 buggy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Πολύ καλό και ωραίο αυτοκίνητο ! ! !

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Szybka, nieskomplikowana dostawa. Samochód nadal robi dobre wrażenie po pierwszych testach mojego syna. Również bateria działa łatwo przez 20 minut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 472
    • Ft30 489
    • Ft28 194
    • Ft28 194
    • Ft40 895
    • Ft104 260
    • Ft23 276
    • Ft29 505
    • Ft63 276
    • Ft28 194
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft3 931
    • Ft19 997
    • Ft28 849
    • Ft24 292
    • Ft15 079
    • Ft34 751