Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(344)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(344)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Ten jest dla mojego syna, po miesiącach ciężkiej walki, pamiętaj, żeby nasmarować dyfuzorem, używam 50/50 oleju samochodowego, mieszam go z tłuszczem. Półka to nadal silne cheers Banggood jesteś niesamowity szybko po fantastyczne ceny fantastyczne usługi dzięki jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    XLF X03 Brushless jest bardzo potężny rc, ma koła pneumatyczne, które dają samochód dobrą przyczepność na baterii drogowej jest silna jakość zdalnego sterowania nie jest dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Witam, jest coraz gorzej z samochodem i nie mogę go już naprawić, bo straciliśmy śruby za pomocą... Wysłałem ci punkty i dziękuję za to, ale nie mogę użyć tych punktów, aby je naprawić... Serdecznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Dotarła w zaledwie 4 dni. Niska jakość zdalnego sterowania, ale maszyna jest wspaniała chwytna, trwała i wszędzie bardzo satysfakcjonująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobry samochód elektryczny, zły otwór baterii, jeśli jest trochę szerszy, istnieje możliwość, aby umieścić tłuszczu lipo, nadal dobry pojazd, aby uruchomić w świecie RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Samochód szybki , solidnie zrobiony a 4 gwiazdki dlatego ponieważ w pilocie po pierwszym dotknięciu wypadła sprężynka od koła kierownicy co spowodowało że kierownica nie powracała no swojego położenia jazdy na wprost . Przyczyną tego była fabryczna wada plastikowego elementu gdzie nie było rowku aby sprężyna się zahaczyła , był zupełnie płaski i śliski. Ale po małym szlifowaniu i złożeniu do kupy wszystko ładnie pracuje. Ten przykład pokazuje że kontrola jakość u producenta jest słaba ponieważ wypadnięcie tej sprężynki przy takiej konstrukcji nie nastąpi po kilku minutach jazdy tylko w pierwszej sekundzie dotknięcia koła kierownicy , co właśnie nastąpiło u mnie . Schemat poglądowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo dobry, mały samochodzik. Miałem wcześniej 1/10 samochodów i szczerze mówiąc, ten wygląda na trochę mniejszy. Mimo to, to świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Naprawdę większy niż się spodziewałem Nie spróbowałem jeszcze tho ale kocham to co mogę zobaczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    ÓTIMO PRODUTO COM BOA QUALIDADE E MUITO BONITO !!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Szybka, nieskomplikowana dostawa. Samochód nadal robi dobre wrażenie po pierwszych testach mojego syna. Również bateria działa łatwo przez 20 minut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.99
    • US$475.99
    • US$465.99
    • US$102.99
    • US$297.99
    • US$53.99
    • US$87.99
    • US$85.99
    • US$135.99
    • US$135.12
    • US$105.99
    • US$109.99
    • US$50.99
    • US$275.99
    • US$25.99
    • US$51.99
    • US$118.99
    • US$75.99