Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2021

    Mam samochód tam jest trochę scraches, również po 100% regulacji jedno koło wygląda bardziej w prawo strona inny niż, że wszystko dobrze działa. Dziękuję i cieszę się, że znalazłem ten sklep. Więc prawdopodobnie kupię u ciebie męskie rzeczy. Więc do zobaczenia wkrótce, 👍👍👍🙂😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Świetny pojazd, ale przed użyciem należy zachować pewną ostrożność. Z tyłu i z przodu były smarowane, ale środkowa nie była smarowana, dowiedziałam się dopiero po tym, jak się zepsuła. Kupiłem nowe Diffs od Banggood i były smarowane. Kupiłem też zestaw większych opon, co sprawiło, że jazda była przyjemniejsza. Kolejną rzeczą, którą zamierzam zmienić, są metalowe pręty zawieszenia, ponieważ oryginały są bardzo delikatne. Pomimo tych niedociągnięć jestem zadowolony z produktu. Pudełko było trochę pomarszczone, ale w środku wszystko było w porządku. Gratulacje Bangood za szybką wysyłkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    To jest ciężarówka Tuff'a! Ma stertę mocy i dobrze się trzyma. Zawieszenie może się przydać więcej podróży, ale tylko jeśli masz zamiar robić duże skoki! Może się przydać z zapasowymi śrubami 1,5x10 i nakrętkami koła zapasowego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo pod wrażeniem tak niesamowitego samochodu naprawdę wartego pieniędzy. Uwielbiam go 😍 👍🏽 Możesz sprawdzić moją recenzję na YouTube jeśli chcesz. THX Bangood (ang. Bangood)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Badał xlf f22a i znaleźć dużo ppl być bardzo zadowolony z jakości części na to, szybkość i obsługa. Więc tak dużo zabawy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Samochód nie działa, nie rusza się, wydaje dziwny dźwięk. Mam nadzieję na szybkie rozwiązanie.Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Ten samochód w oryginalnych warunkach nie jest wart swojej ceny. Po pierwsze, wstrząsy są wypełnione niewłaściwym olejem (PMX200-12.500), a niektóre z nich tylko w połowie wypełnione. Po drugie, w Diffs nie ma ropy. Musisz więc ponownie wypełnić te części odpowiednimi olejami. Po trzecie, aluminiowe mosty są zbyt cienkie. Wyginają się nawet przy małych skokach. Ponadto są zbyt krótkie, więc osie pozostają pod ostrym kątem. Musisz kupić takie aluminiowe przedłużacze wstrząsów, dzięki czemu osie są bardziej równomierne i bardziej stabilne w prowadzeniu. (zob. załącznik) Wczoraj padła albo ESC, albo silnik. To tylko trzeszczenie po stronie silnika. Tak więc, po dwóch tygodniach ten samochód nie może być już używany. :-( Jeśli nadal chcesz kupić ten samochód, zwróć uwagę, aby kupić również olej do wstrząsów (750-950 CPS) Kupiłem też nowe opony, ponieważ oryginały są zbyt miękkie, mieszanka gumowa jest za twarda. Więc nie możesz wnieść prądu na ulicę. (Louise MT-Cyclone jest dobrym wyborem) Nie zapomnij naprawić nakrętki kół za pomocą Loctide, w przeciwnym razie możesz je stracić, jak ja :D (znaleziono ponownie z silnym magnesem w trawniku) Po ulepszeniu tego samochodu z wymienionymi częściami, wtedy masz potężną maszynę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    To coś jest must have, jeśli lubisz szybkie samochody rc! To jest super szybkie! Program malowania jest świetny, więc jeśli kochasz samochody RC, jak ja, to musisz to kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Nous venons à l'instant d'ouvrir le colis pour l'anniversaire de notre fils. Et il manque la batterie !!! Pourriez-vous nous faire parvenir très rapidement la batterie, merci !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Cześć samochód przybył do dnia, ale mam problem : przedni bieg nie działa Oczekiwanie na rozwiązanie nie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$29.99
    • US$13.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$90.99
    • US$65.51
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$127.99