Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Wyśmienicie dobre! Nie wychodziłam jeszcze na zewnątrz, ale zostawiła kilka wypalenia na kafelkach w salonie, więc mam duże nadzieje, gdy pogoda się uspokoi na tyle, by pobawić się na zewnątrz. Warto było, ale miałem kilka nieudanych skoków na BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Właśnie dostałem, produkt wygląda bardzo dobrej jakości. To po prostu przyszło do mnie bez baru. Zobaczymy, jak się zachowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Prędkość nie jest taka, jak podano w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Długo czekałem na ten samochód. Specyfikacja jest świetna, a kiedy ją przejrzałem, to w 100% chciałem zamówić kolejną, może w Red, dla mojego taty. Jednak po przetestowaniu go po całym domu wycina się po 10-20 sekundach krótkiego użytkowania. Włączy się z powrotem, a potem znowu się wyłączy. Tak zły i rozczarowany, że to mój drugi samochód RC z Banggood z problemami w bieganiu. Jakość w świecie RC właśnie się pogorszyła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Co za wspanialy maly RC! Pozwoliłem żonie nim jeździć, a teraz muszę kupić nowy. To też jest dość szybkie. Ma metal wszędzie, gdzie byś chciał. Niezla waga. Wypełnione olejem wstrząsy dobrze radzą sobie z wybojami. Teraz muszę wymienić opony i spróbować. Pociągnij za spust i weź ten mały wózek/ciężarówkę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo ladny samochod. Dopiero co ją dziś dostałam. Naładował baterie i pojechał na przejażdżkę. Pierwszy napęd z dużymi oponami, bardzo szybki, ale niestabilny i ciągle się przewraca. Z małymi oponami to była bestia i o wiele lepiej na drogach... Podczas drugiego biegu samochód zatrzymał się 2 razy i musiałem go założyć z powrotem, zanim znów zadziała... Jutro spróbuję jeszcze raz i zobaczymy co się stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Duże przyspieszenie i przyzwoita prędkość maksymalna. Jedna z dużych opon pękła podczas pierwszego biegu i wkrótce potem złamała przedni staw z kością, ale Banggood wysłał dwie opony zastępcze natychmiast... Mniejsze opony buggy zupełnie łyse po jednym weekendzie jazdy. Teraz zastąpiony przez Remo P6973 opony, które są niesamowite. XLF F18 to samochód do zabawy. Ciągnie dużo kółek i jest mnóstwo zabawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Szybka dostawa jak zawsze, Dzięki Banggood. To jest bardzo ładny RC Buggy. Jakość budowy jest znakomita. Z silnym przyspieszeniem i miłą obsługą. Wolę to od 144001, to może być cios.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Super RC szczególnie w tej cenie. Solidna i dobrze zbudowana działa jak urok. Jedyny „mały" problem, jaki miałem, to dwa wstrząsy, które trzeba było odwrócić. (Powolne aktorstwo idzie z przodu i szybko idzie z tyłu oni musieli umieścić jeden wolny i jeden szybki z przodu i to samo z tyłu) Ale to było łatwe i szybkie do naprawienia. Zalecałbym umieścić duże dodatkowe opony, jeśli użyjesz dwóch baterii w tym samym czasie z splitterem, inaczej zjesz opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Szybka dostawa, 9 dni. Jest wyposażony w wentylator dla ESC, chłodzenie włącz/wyłącznik w ESC, nadajnik ma 4 baterie. Bardzo szybko, dzięki gigantycznym oponom produkuje koła w biegu płaskiej opasce, a jednocześnie przyspiesza hamowanie na dachu. Negatywny: Inks z przodu i z prawej strony, dużo zabawy w kołach. Nadajnik miał awarię raz i samochód jechał z gazem około 1/4. Przekaźnik wyłączony i z powrotem włączony - znowu normalnie bezczynny. Wniosek: dobry budżet rc samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$9.79
    • US$136.99
    • US$145.99
    • US$90.99
    • US$60.99
    • US$92.99
    • US$67.47
    • US$60.99