Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2021

    Naprawdę ładne i bardzo dobre przyspieszenie i z największymi kołami opon wysyłki w ciągu tygodnia od czasu zamówienia obsługi klienta za wszelkie informacje super zalecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Paczka otrzymana po 10 dniach, wszystko wydaje się być na swoim miejscu. Nie mogę się doczekać weekendu, żeby spróbować. Dziękuję, Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Wreszcie mój f18 jest tam jestem bardzo szczęśliwy i on jest również soo pyszne z optyki prawo napalony Niestety opon monster truck brakuje, ale w połowie tak schlilmm, ponieważ mój f18 przyszedł 2 dni wcześniej tym bardziej czekam na testy w Dziękuję BANGOOD ponownie chętnie zamawiam w eich mfg sasha (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    bellissima niente da dire

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Napisano, że dostarczono go 12 czerwca, ale 17 lipca Zrobili darmową dostawę za późną dostawę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Moja żona wróciła do domu przede mną. W rezultacie otworzyła ten samochód i go wzięła. Ona nawet nie lubi rzeczy RC, ale to było słodkie. Potem wzięła go na zewnątrz i była zdumiona, jak szybko to było. Oglądałem filmy ludzi, którzy próbowali to przyspieszyć. Pozwól, że powiem jasno, ten samochód jest bardzo szybki, a kiedy założysz większe opony, z łatwością przeskoczy przez podwórko.!00% zalecane do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    This thing is a beast. If you're thinking about it, buy it. You won't regret it. If you put bigger tires on it, the included battery is powerful enough for it to immediately flip itself. Quite possibly the most fun rc I've ever encountered. Absolute hobby grade, and then some. The drivetrain is all metal, as well as the suspension and chassis. I could sing this little monstrosity's praises all day.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Zła obsługa samochód nie reaguje na sterowanie nie grzech trzymałem go dla mnie jest mój syn... Znajdują też wymówkę na wadliwy pilot, a nawet przednia płyta amortyzatorów, która jest uszkodzona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Niestety, nigdy nie dostałem tego buggy. Chyba nie był dostępny po tym, jak go zamówiłem. Ale BG się mną zajął. I kupiłem WLToys 124018, co wydaje się całkiem niezłe jak na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Ottimo prodotto macchina perfetta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$132.99
    • US$58.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$53.99
    • US$100.99
    • US$151.99
    • US$290.99