Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Mam xlf f16 I bezszczotkowy konwertowany teraz mam Flyhal fc650 to jest dokładny klon z serii xlf f 16 17 18 Buggy, Jestem pod wrażeniem i wiedziałem, że Banggood jest godną zaufania witryną, więc nie był nawet sceptyczny na temat braku szczegółów, to jest tak niesamowita umowa jest powodem, że nie zawierają wiele, Tylko ci, którzy mają szczęście dowiedzieć się o tym 😁 sprawdzić mój kanał yt Sjbdrive na codzień

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • Philip
    CA
    22/11/2021

    Wysoce Polecane! Zamów to teraz!. Jest to doskonały samochód RC w cenie. Dostawa była bardzo szybka do Kanady. Jest taki sam jak zabawka WL 144001, ale z silnikiem bezszczotkowym, aluminiowym zawieszeniem, dodatkowym zestawem 4 większych rozmiarów opon i dwoma bateriami 7,4V 1600mAh Lipo. Kupiłem dwa, a jak tylko dotarły, otworzyłem pudełko i natychmiast zamówiłem dwa kolejne! To jest aż tak dobre. Świetne dla początkujących lub doświadczonych RC pro.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Absolut mega geiles Fahrzeug. Habe es mit einem stärkeren LiPo ausgestattet. Die Federung optimiert. Weil Siliconfett in der Federung anstatt Oel verarbeitet wurde. Nun ist die Dämpfung optimal. Brushless Motor und Fan gekühltes ESC. Mega TOP. Für unter 100 Euro eines der besten RC Fahrzeuge, das ich kenne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Cena z kuponem 75 dolarów (zwykle jest o 10ner wyższa) wydawała się dobra, dopóki nie otrzymałem paczki. Świetna odporność elementów zawieszenia i przekładni. demontaż, smarowanie, regulacja jest bardzo trudne - śruby w metalowych częściach na zawodzie (podobnie jak cyjanoakrylan). Czerwony wisiorek to lekki stop, pokryty lakierem kolorowym, który jest łatwy do odklejenia. Niektóre koła są lekko zakrzywione, guma jest odkształcona podczas przechowywania. Amortyzatory są gęste, nie są w pełni wypełnione i nie są jednolite. Nie jest jasne, czy ta jakość jest typowa dla całej marki FLYHAL, czy mam wadę czy zwrot. Waga samochodu z akumulatorem wynosi około 1200 g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Recepcja za kilka dni. Świetny stosunek jakości do ceny 77€ 4 dodatkowe opony, narzędzia i części zamienne. Działa bardzo dobrze, musiałem wymienić olej w amortyzatorach. produkt top

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Buggy, jak się spodziewano, wiele metalowych części, duże koła są wliczone, a także dwie baterie, kołowrót jest preinstalowany, a także duży przedni zderzak. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Super samochód, bardzo szybki i potężny. Opony szybko się zużyły. Jedyna plastikowa część podwozia została złamana pierwszego dnia. Tylna skrzynia biegów jest uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Produkt otrzymany kompletny, w dobrym stanie i szybko Bardzo poręczny i elastyczny, ale nie szybszy niż wltoys 144001 Nie górne amortyzatory wypełnione smarem, nie wypełnione olejem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Best rc car will get anywere and for the price wow it a 80 pound car with 100+ worth of upgrades with out the brushless set up if ur thinking buy now befor miss out amazin quality any pure amount u get for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dostawa przyszła szybciej niż się spodziewaliśmy. Wszystko wydaje się być w porządku. Zrobiłem mały test i to jest szybkie. Na szczęście można dostosować prędkość na sterowniku, dzięki czemu można zacząć powoli, a następnie zwiększyć prędkość, gdy czujesz się pewnie. Podoba mi się, że jest z dwoma kompletami opon. Za te pieniądze zdecydowanie polecam ten samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$139.99
    • US$70.99
    • US$80.99
    • US$51.99
    • US$357.99
    • US$55.09
    • US$128.99
    • US$118.99
    • US$76.99
    • US$240.99
    • US$75.99
    • US$95.99
    • US$105.99
    • US$104.09
    • US$83.99
    • US$34.99
    • US$142.79