Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Zbadano wszystkie opony. To idzie bardzo szybko i z dużymi kołami. Możliwość regulacji sztywności i wysokości. Dla zespołu to bardzo dobra rada. Przybył w tydzień z Wielkanocą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo ładnie, cieszę się, że świetna cena!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Świetny samochód, bardzo szybki. Dodatkowe opony są trochę duże i ocierają się o muszlę, kiedy się obracasz, ale to solidny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    l’auto è arrivata in 7 gg, si comporta molto bene in 2s (circa 20 min di gioco) e in 3s vola..... qualità prezzo ottima!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobry produkt i wysyłka bardzo szybko!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    To coś jest słodkie. Wszystko co powinno być metalowe, bez szczotki i dość szybko na dwójkach i cholernie szybko na trójkach. Ale jak wspomniałem. Jest gotowy, by skończyć się z pudełkiem. Wszystko, co zwykle hamuje jest metalowe, więc jest gotowe do uderzenia od pierwszego dnia. Nie trzeba modernizować ani wymieniać. Jeśli lubisz linię wltoys samochodów, to jest dla ciebie, ponieważ jest podobnie wyceniony i lepszy w każdej metryce. Jeśli jesteś na ogrodzeniu lub nie wiesz, czy należy go dostać czy nie ja 10/10 polecam. Dużo niezawodnej kuli do zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Więc nie daj się oszukać, to nie jest PEŁNA Ulepszona METALOWA. Jest bezszczotkowany i są na nim metalowe kawałki, ale nie ma pełnego przerobienia metalu ani zawieszenia. Są też inne plastikowe elementy, które mogły pochodzić bezpośrednio z Wl144001 czy coś. Ten konkretny zestaw jest z dodatkowymi tłustymi kołami ciężarowymi, które szczerze są tymi, które powinny być z tym modelem, ponieważ rozstaw osi jest tak krótki. Bardzo trudno jest kontrolować mniejsze opony, nawet po regulacji palca i zainstalowaniu śruby opadowej, aby obniżyć wysokość jazdy. Dyferencje były odpowiednio natłuszczone (decydująca poprawa nad wysiłkiem wltoys), ale ogólnie wszystko jest niemal identyczne z tańszym modelem WL. Mam w pełni ulepszony metal 124019, który wygląda bardziej 'profesjonalnie', ale jest cięższy, więc jest wymiana. Silnik bezszczotkowy jest wystarczający, ale był bardzo mały i mógł użyć nieco większego SG i nadal zostało trochę miejsca na większą baterię - magazyn Lipo dał mi mniej niż 10 minut pracy, a taca z akumulatorem ledwo zmieściłaby się w większej 2200 MH 2s, które są z WLtoys buggies. Nawet z dodatkowym sokiem to nie będzie ustanawiać żadnych rekordów prędkości, jak mówiłem, jest bardzo trudne do kontrolowania nawet na płaskiej powierzchni z mniejszymi kołami. Z większymi miękkimi oponami jest bardziej wyrozumiały i nieco łatwiejszy do utrzymania w centrum uwagi, a na żądanie wybije kołek, zanim odbije się na odległość. Metalowe ramiona są solidne i zapobiegają wygięciu kości, gdy masz potknięcie, co jest problemem z zapasowymi plastikowymi modelami zawieszenia. To trudna decyzja, ale... Jeśli szukasz czegoś bardziej trwałego niż akcje WLtoys, to jest to rozsądne stanowisko, ale jeśli chcesz zwiększyć swoje umiejętności polecam wybrać kilka wybranych kawałków metalu na 124019 lub 018 i uaktualnić to Zamiast tego bez szczotki. Może odrobinę droższe w końcu, ale bardziej wiarygodne i jest mnóstwo części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ottima RC ma dopo 4 utilizzi il differenziale anteriore non sempre funziona bene. 4 stelle per la velocità e corrispondenza alla descrizione. 3 stelle per il differenziale . Ricambio già acquistato che attendo con ansia per sostituirlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 552
    • Ft4 319
    • Ft29 254
    • Ft5 117
    • Ft4 984
    • Ft45 212
    • Ft48 536
    • Ft20 277
    • Ft19 612
    • Ft44 214