Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    To bardzo solidny wóz, dość ciężki jak na swój rozmiar. Metalowe części nie wyglądają tak ładnie, jak metalowe zestawy, które można znaleźć do samochodów Wltoys. Na zdjęciach widać, że te zostały oddane zamiast CNC, ale miejmy nadzieję, że będą się bronić. Jest cięższy niż wtoys 124018, a ja dołączyłem porównanie wielkości obok siebie. Prawdopodobnie podmienię silnik/ESC/przekaźnik, a potem użyję większych opon, które mam ze sobą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Znacznie bardziej wytrzymały niż Wltoys 144001, ale o wiele wolniejszy. Również kąt kierownicy jest większy, co jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To coś przegrzewa i przeciąga baterię, może mam niewypał, ale gwarancja poprosiła o przesłanie zdjęć i filmów. Dość trudne do uchwycenia na filmie, w zasadzie bez względu na RSG czy zastosowanie ten 550 Szczotkowany silnik przegrzewa się w około 7-10 minut. Nie wymieniaj baterii, nic, tylko przegrzane po 10 minutach, a potem nie mogą być używane, dopóki się nie ochłodzi. RSG, która z nim przyszła, rozładowała baterie do ich odcięcia 2,7v, co jest niesamowicie niebezpieczne. Naprawdę chciałam kochać ten samochód. Zrobiłem piekło po przystosowaniu się do bez szczotki. Pociąg jest w porządku, ale bez szczotki całkowicie usmażyłem przedni dyferans, który został zastąpiony częścią za 18 dolarów. Przy wymianie tej części wróciłem do silnika 550 z hobby skrzydło 1060 RSG, ale i tak szybko się przegrzewa. Więc ogólnie, podczas gdy ten samochód wygląda dobrze i jest dobrze wyceniony. To ćwiczenie frustracji. Również opony trwają około 30 minut na asfalcie, zanim się usmażą. Po prostu kup wersję WLToys. Jest bardziej niż zdolny, z większą dostępnością części. Ogólnie pomimo naprawdę wypróbowania tego samochodu w pełni, nie mogę polecić go nikomu. To świnia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Witam Już wysłałem pierwszą wiadomość (brak odpowiedzi od Ciebie) Czekam na rozwiązanie szybko, ponieważ otrzymałem wadliwy produkt! Pilot nie działa dobrze, część jest uszkodzona w środku, a samochód jest poza kontrolą. Dziękuję za znalezienie rozwiązania. (Wymiana lub refundacja) Z poważaniem M Brun

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jakość zestawu samochodowego jest zdecydowanie lepsza niż 144001 (Mam oba) ) - wszystkie metalowe ramiona zamachowe i zespoły kół z przodu i z tyłu. Poza przekładnią, działa wolniej również z powodu wt. ; około.2kg więcej. Opony towarowe nie są dobrze przyklejone, albo żadne, na obręczach. Trzeba wyprostować prawe przednie koło za pomocą klamry skrętnej (tak, działa) z pudełka. Świetny ogólnie początkujący samochód hobby - dobry pomysł, aby najpierw zapoznać się z utrzymaniem i modernizacją tego samochodu, lub jak z 144001, przed przejściem do wyższych, lub „premium-mark" samochodów RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Epickie koło torowe, prędkość wystarczająca dla dorosłych i dzieci, wytrzymała, cicha, wygląda świetnie, najlepszy samochód hobby RC, który można kupić, polecane 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Το δέμα έφτασε πιο σύντομα από τον αναμενόμενο χρόνο παραδοσης.. Με όλα τα παρελκόμενα.. Μπράβο για όλα!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Bardzo dobrej jakości. Dużo metalu, więc samochód jest ciężki, i nie tak szybki, ale bardzo miła obsługa i zabawa. Wygląda dobrze, 💪🏽💪🏽👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jedyną wadą, że bateria opróżni się zbyt szybko jest lepsze zamówienie 2 baterii i ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 351
    • Ft48 430
    • Ft72 018
    • Ft51 575
    • Ft31 132
    • Ft33 416
    • Ft28 616
    • Ft44 341
    • Ft48 430
    • Ft37 957
    • Ft28 616
    • Ft35 850
    • Ft43 398
    • Ft72 647
    • Ft41 407
    • Ft41 769
    • Ft32 026
    • Ft31 132