Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Otrzymałem go dzisiaj, transport był bardzo szybki, otrzymałem go przed terminem i śledził wszystkie logistyki na stronie internetowej Bangood i poczty w Brazylii. Wszystko poszło dobrze, 3 baterie, teczka, instrukcja obsługi, ładowarka, bardzo dobrze zapakowane i w zależności od zakupu, podręczniki w języku angielskim, jeszcze nie przetestowałem latania, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Baterie się nie naładowały i śmigła się rozeszły, musisz mi pomóc. Kupiłem urządzenie do pracy. To były jedyne pieniądze, jakie miałem do zainwestowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Wygląda świetnie, czuje się świetnie, ale nie mogę znaleźć RX Drone dla mojego Oppo Android telefonu tylko Apple iphone. Każda pomoc będzie mile widziana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Znakomita korzyść kosztowa. Jeszcze nie latałem, wszystko czytam i ładuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Witam, jedna z baterii miała problem, nie ładuje się tylko dostaje czerwone światło

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Przybył szybko D+, a produkt był bardzo dobrze zapakowany... do testowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dziękujemy za szybkość i jakość usług! Sprzęt na test!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Pakiet przyszedł bez uszkodzeń, a dostawa była szybka, ale mam skargę: jedna z baterii nie ładuje się dobrze i są tylko dwa rekwizyty do wymiany zamiast czterech. Chciałbym otrzymać szybką odpowiedź, ponieważ uważam, że jest to dobry produkt, ale te dwa detale sprawiają, że jest to trochę rozczarowujące. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Drone Hardware wie beschrieben, App mangelhaft personenverfolgung funktioniert nicht , GPS waypoints geht nicht, Flugzeit ca 15min, collisionsschutz funktionierte nur teilweise, 1x frontal auf Hauswand gecrasht,..... Besser mehr Geld für z. B hubsan ausgeben

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Nie przyszło tak, jak powinno, współtworzyłem drona z czujnikiem przeszkód, ponieważ jestem zielony brzuch z dronem i przyszedł bez czujnika przeszkód, byłem zły z Bogiem bang

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$209.00
    • US$329.00
    • US$499.99
    • US$23.99
    • US$146.67
    • US$224.99
    • US$69.99
    • US$130.99
    • US$52.99
    • US$79.99
    • US$39.99
    • US$38.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$429.00
    • US$49.99