Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2022

    Szybka dostawa 10 dni. 17 minutowy pokaz lotów. Bardzo stabilny... wygląda jak profesjonalny dron. Czujnik przeszkód zadowala. Funkcja homecoming ma tolerancję ok. Kiepska przegroda i wideo nie działają. Ocena 8/10 za lot, 4/10 odbiór zdjęć. /Świetny start x. Brak sd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Mały Drone poniżej 250g, mucha jest stabilna i gładka. Sensor unikania działa jak na razie dobrze. Jakość kamery jest w porządku za tę cenę (nie 8k oczywiście), a przechylenie może być sterowane przez pilota. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Doskonała jakość kamery drona nie jest taka sama jak podana w ogłoszeniu, ale pozostaje stosunkowo poprawna. Akumulator i naprawdę dobry i aplikacja też. Za tę cenę jest to doskonały dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Cena jest zgodna z doskonałą proporcją ceny, jest podawana standardowo z pokrowcem (nie piękne, ale wliczone w cenę). Drony wydają się być dobrej jakości (do ceny) a także kontroler... Jedyną wadą jest to, że oneda ale zakupione obecnie ma problem w locie... Zobaczmy, czy uda ci się rozwiązać wszystko poprzez pomoc... Zaktualizuję również recenzję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    muito bom... a câmera deixa a desejar... mas o drone é muito bom

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dobro dobre przyszło bardzo szybko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Very well packed and came as ordered.Terrible weather so I cannot test it at the moment.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Jesteś na czas. Łatwa obsługa, polecam!!! Dziękuję..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Przybyłem w zaplanowanym terminie, ale niestety w dalszej części nie wskazują nic tylko, że został wysłany, musisz zająć się tym problemem, ponieważ jest to bardzo ważne, jeśli nie wypisz się i poprosić o zwrot pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$79.99
    • US$149.99
    • US$264.99
    • US$429.00
    • US$17.99
    • US$133.39