Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Kupiłem go myśląc, że ma Ginbala. Ale tak nie jest. Widać, że na zdjęciu jest kamera w ruchu. Kolejny szczegół, materiał drona jest kiepskiej jakości. Nie podobało mi się to. Ładnie wygląda na zdjęciach, ale osobiście widać, że materiał jest bezwartościowy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przybyła teraz z braku opakowania, nie odpowiada artykułowi, który zamówiłem!!!! NIE DO GINBAL, jak opisano na 2 osiach!!!! (patrz zdjęcie) nie jest stabilizowany mechanicznie jak na podstawie opisu sprzedaży. Dron jest złej jakości zwracam wszystko i odsyłam do nadawcy. Pomoc kontaktowa, aby wiedzieć, jak to zrobić. To był świąteczny prezent.... To jest figura!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Doskonały przyjazd w idealnym stanie, wystarczy przetestować go w locie i bardzo szybko i dobrze dostarczyć!! Dziękuję!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bezpieczna szybka dostawa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobry dron na początek, zostawiam wam recenzję mojego kanału: Kanał „drony w niebie" na youtube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Barang ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ku mojemu zaskoczeniu produkt pojawił się tak szybko. Spodziewałem się tego w styczniu 2021 roku. Dziękuję ci Banggood za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Szybka wysyłka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    wadliwy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobry dron, super szybki i łatwy w lataniu. Chciałbym, żeby agent transportowy wysłał moje następne zamówienie do Ghany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 750
    • Ft6 191
    • Ft5 383
    • Ft31 682
    • Ft5 383
    • Ft3 165
    • Ft20 909
    • Ft8 552
    • Ft123 256
    • Ft53 548