Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(348)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(348)
    • 5 Star(320)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Doskonały produkt. Jeśli szukasz przejścia z samolotów do dronów, lub po prostu chcesz zostać przedstawiony do RC latanie, jest to model, który należy uzyskać. Helikopter, dron, samolot w jednym. Montaż wymaga dwóch śrub, z baterią, ładowarką i nadajnikiem, wszystko, czego potrzebujesz, by dostać się w powietrze. https://youtu.be/Qg5U7od-d_E

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo szybka realizacja zamówienia.Czas dostawy o 1 dzień krótszy od przewidywanego.Magazyn EU.Zamówione 21/01,odebrane 27/01.Pierwsza próba w domu.Samolot nadspodziewanie stabilny i zwrotny(tryb M multirotor).Reszta trybów lotu za kilka dni na otwartej przestrzeni. Przydałyby się delikatne usztywnienia skrzydła i poziomej części ogona.Ogólnie wszystko ok.Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zabawna modelka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Był na czas, paczka została uszkodzona dziurą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybył bardzo szybko i w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo ładny samolot! Bardzo łatwy w lataniu... Bardzo kruche..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo dobry produkt, dostarczyć w mniej niż 10 dni w następstwie z Europy Jest wyposażony w pilota, jego akumulator 3s 1000mah, jest zapowiedziany na 13min ale leciałem około 18min podczas pierwszego lotu Dobra stabilność, sprawna jazda i bardzo rekreacyjna Nie jestem rozczarowany moim zakupem Tylko minus jest zrobiony ze sprężonego styropianu, wygląda całkiem solidnie, jeśli go nie rozwalimy, 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    The stability of the multi-rotor flight is great and you can grab the nose by hand. Switching to airplane mode is smooth, and there is no movement to think of it as “no control” like other companies. In addition, it is stable even when flying “nose up” like the “X520”. It can be ignored that there are no “wheels” that run and land like “X520”.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    bien arrivé….paquet en bon état...déballage ok….il ne reste plus qu'à voler...mais ATTENTION pour d'éventuels acheteurs!,,, majorité de polysthyrene ...donc fragile, donc pas de gestes brusques au départ...soyez hyper zen et pas trop ambitieux si vous voulez le garder longtemps !! well arrived....package in good condition... unpacking ok....il just flies... but WARNING for potential buyers!,,, majority of polysthyrene ... so fragile, so no sudden gestures at the start ... be hyper zen and not too ambitious if you want to keep it long!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    - XK X450 VTOL Aviator - Ten mały pionowy samolot RC może startować jak dron i latać jak samolot. Posiada solidny kontroler lotu (6-osiowy żyroskop) z 3 trybami lotu: multirotor - poziomo - pionowo. Teraz w Corona Cricis latam małym skrzydłem delta w salonie i w ogrodzie. Obejrzyj mój film na YouTube https://youtu.be/6D1sl-4ZUhw

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 194
    • Ft27 547
    • Ft11 548
    • Ft33 074
    • Ft114 514
    • Ft39 500
    • Ft59 416
    • Ft27 215
    • Ft24 228
    • Ft9 925
    • Ft29 871
    • Ft21 240
    • Ft6 303
    • Ft26 223
    • Ft21 466
    • Ft37 150
    • Ft33 177
    • Ft23 232