Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Świetny samolot/drona mucha jest super w trybie m nie miał jeszcze okazji użyć innych trybów ze względu na ograniczoną przestrzeń super stabilny tylko uważaj na obiekty blisko ziemi żadnych strażników na przednich rekwizytach, jest z zapasami, ale kto chce je złamać, Przyszedł szybko zamówiony z australijskiego magazynu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Cześć To jest dobra gra rozrywkowa Nasza trójka grała w tym samym czasie XK450 nie lubi plasterków, A piloci są chłodni, Ale od wiosny do jesieni jest to doskonała gra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo szybka dostawa...bardzo dobry i fajny produkt, polecam wszystkim produkt i sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Bardzo stabilny produkt wykonane naprawdę dobrej jakości silniki jedyna rzecz, która jest od zmiany serwerów polecam Ci kupić servo z metalu i zmodyfikować samolot jak zrobiłem na zdjęciu z kamery fpv, aby latać w pierwszej osobie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Doskonały samolot bardzo stabilny, pod warunkiem, że nie ma zbyt wiele wiatru, ponieważ jest lekki, cierpi z powodu wiatru, dlatego wskazane jest, aby być ostrożnym i ocenić, czy są warunki cichego lotu, jednak to działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Idealnie.Przyjazd za mniej niż tydzień.Pracuje nikl.Bardzo polecam tego sprzedającego 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Szybka dostawa z DHL, otworzyłam skrzynkę, wszystko wydaje mi się w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Po 4 miesiącach otrzymałem XK X450 VTOL. Pierwsze zamówienie zostało uszkodzone w transporcie, a kolejne wysłane. Następnie następny został zgubiony w transporcie i musiał czekać miesiąc, aż akcje będą wyprzedane. Ten, który właśnie dostałem, ma zły prawy silnik, który rozebrał biegi. Zupełnie inne zamówienie zostało stracone i po prostu dostał zwrot po powrocie z zespołem wsparcia. Chyba dostałem nauczkę i będę zamawiał lokalnie. Zbyt dużo straconego czasu i dobrej pogody mija. X450 wygląda na fajną ulotkę, kiedy poprawię silnik Servos do metalowych przekładni. Cieszę się, że serwo nie rozebrał się w trakcie lotu, bo inaczej byłbym wkurzony. Powodzenia w waszych interesach i udanego latania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Wow, co za samolot i dron. Świetna zabawa, ale może też być sporym sprzętem, jeśli dodadzą GPS. Proszę WWTOY, dodać GPS/RTH i pełne FPV. To prototyp idealnego statku. Chętnie zapłacę duże dolary za wersję DJI. Musiałem wymienić szarą taśmę podbrzusza na taśmę z włókna i wzmocnić ailerony drukowanym paskiem 3D. Samolot przetrwał bardzo dobrze biorąc pod uwagę błędy pilota, a teraz trzymany jest gorącym klejem i klejem Uhu Por. Zdecydowanie mój ulubiony samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 717
    • Ft28 247
    • Ft4 540
    • Ft13 107
    • Ft24 907
    • Ft6 552
    • Ft17 211
    • Ft6 811
    • Ft37 473
    • Ft8 191
    • Ft33 150
    • Ft35 789
    • Ft24 776
    • Ft27 201
    • Ft4 884
    • Ft45 425
    • Ft17 237
    • Ft48 260