Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(204)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2019

    Fantástico helicóptero de radio control tamaño pequeño pero gran resultado. La cabeza de rotor es metálica en su totalidad y tiene un excelente resultado. El modelo muestra mucha potencia y precisión. Funcionando es todo un purasangre y el acabado es perfecto. Incluye Transmiter X6 programable y con sensores digitales. Me a encantado.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Most powerful and hardcore aerobatics capable. XK K130 is surely not for faint hearted. This helicopters is fast, powerful and super agile to pull hardcore 3D stunts. one of the XK helicopters.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Amazing little bird nible agile and well built great park flyer for 3d

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały helikopter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Podobał mi się helikopter bardzo dobry, szybki i stabilny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Podobało mi się. Różną wielkością w porównaniu z pokazanym na stronie, ale przypisuję sposób, w jaki agent wyobraża i czaruje z witryną. Bardzo dobry helikopter. Kupiłem go po kilku filmach o modelu. Jestem zadowolony. Teraz, jako moje pierwsze śmigłowce, złamałem kilka części, ale już zamówiłem części w Banggood i czekam na powrót do treningu. Dobrze się bawię. Kupiłbym taki sam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Receiver this helicopter within a week after back order for a month. The material and quality for this helicopter is quite good more than I expected. Thumbs up. After I test it for less than 5 minutes. I found that the brushless motor is very hot, I can't even touch it. Just wonder if anything I can do to fix it. In this situation I suspect that the motor will burn out very soon. Overall this little helicopter is very good. I highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Um Heli Excelente, Gostei muito Apesar de parecer um Brinquedo mais de Brinquedo não ter nada, a Pilotagem tem q ser com Grande Responsabilidade apesar de ter um Modo estabilizado, pois ele é bem Agil, Recomendo para quem quer iniciar e logo partir pro 3D, Heli Muito Show

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Jestem bardzo zadowolony z helikoptera. Świetna jakość w tym punkcie cenowym. Motor ma dużą moc. Radio jest bardzo ładne z dużą funkcjonalnością do dostrojenia w Twoim guście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 467
    • Ft26 551
    • Ft2 297
    • Ft3 445
    • Ft24 148
    • Ft3 064
    • Ft4 979
    • Ft3 064
    • Ft36 509
    • Ft6 898
    • Ft22 236
    • Ft96 589
    • Ft202 476
    • Ft6 898
    • Ft94 598
    • Ft47 795
    • Ft72 690
    • Ft33 190