Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    DZIĘKUJĘ BANGOOD! Paczka dostarczona w niecały tydzień brawo! Inne miejsca nie dostarczają tak szybko jak Bangood, więc biorę 🤠 do ciebie, Wystarczy mały szczegół, powinieneś umieścić opakowanie w innym kartonie, ponieważ moje opakowanie przybyło zmiażdżone, ale poza tym główny dron jest nienaruszony 😊🖒 Muszę tylko przetestować drona, już posiada xkk100, mam już radio komendy tak doskonałe, więcej niż ustawić polecenie radiowe na xk110 i będę go przetestować, wrócę do pełnej opinii po przetestowaniu xkk110 Gorąco polecam ten zakup, DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKĄ, JESTEŚ NAJLEPSZYM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Helikopter przyleciał dziś bez szwanku. Przywiąże go do pilota, co się stanie w ciągu najbliższych kilku dni, a następnie zda raport ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Niesamowity zbiorowy mikro helikopter. Przywiązałem się bardzo łatwo do mojego skoczka. Lepszy pilot niż ja, niestety rozbiłem się krótko po starcie. Było to spowodowane silnym wiatrem i błędem pilota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Śmigłowiec Otimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Pękające małe heli - mam w tej chwili sprzęt do treningu domowej roboty Trzeba zresetować główny bieg na szybie, jeśli masz wybój (po prostu wciśnij go z powrotem), ale to jest lepsze niż rozbieranie. Ma dużo mocy, ale nie zużyłam jej jeszcze dopóki nie będę kompetentna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Świetny helikopter. Może być ustawiony do latania spokojny i spokojny lub aerobatyczna szybka reakcja i zwrotność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Produkt zgodnie z opisem, 1-2 tygodnie, aby dotrzeć do Malezji. świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Nie otrzymałem jeszcze innego pakietu z akumulatorami xk k110 4 i kontrolerem, ale ten helikopter jest dobrze zbudowany i super ładniejszy niż ostrze nano s2.Jestem bardzo szczęśliwy i nie mogę się doczekać, aby spróbować, kiedy otrzymam mój inny kontroler baterii helikoptera combo, Ten jest na część zapasową. Pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Przedmioty dotarły idealnie i dobrze przed spodziewaną datą. Opakowanie XK naprawdę wygląda na rolę. Oba przedmioty zostały spakowane razem w zapieczętowaną plastikową torbę, więc nie martw się o zgubione rzeczy na przyszłość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonały helikopter, nie będzie najpotężniejszy z zasięgu XK, ale z pewnością najbardziej surowy i jak dotąd,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$374.21
    • US$2,003.91
    • US$39.26
    • US$504.49
    • US$133.39
    • US$326.85
    • US$97.01
    • US$612.14
    • US$543.99
    • US$522.43
    • US$486.34
    • US$34.49
    • US$334.94
    • US$62.99
    • US$30.59
    • US$39.26
    • US$931.99
    • US$87.77