Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Otrzymałem ten rozkaz, doskonały stan wysłany na czas wszystko było bez problemów bardzo szczęśliwe 5-gwiazdkowe na pewno. Obsługa klienta Banggoods i logistyka jest DOSKONAŁA. Polecam wszystkim Banggood. Widziałem kilka kiepskich recenzji na stronie, ale... Moje doświadczenie było doskonałe, więc pomyślałem, że się nim podzielę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo szybko dotarł do Wielkiej Brytanii. Opakowanie było dobre, żadnych uszkodzeń pudełek, a zestaw jest nienagannie pakowany w pojedyncze pudełka. Naładował tylko jedną baterię, by przetestować lot XKK110 i wyfrunął z pudełka. Wymaga trochę poprawek, ale powinien być świetny trener Heli. Jest mniejszy niż xk K127 pokazany na zdjęciu z k110 i nieco większy ciężar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Helikopter przyleci w bardzo dobrym stanie. Paczka jest idealna. Dobre małe helikoptery, szybka dostawa. Nie mogę się doczekać pierwszego lotu. To nie był mój ostatni zakup z Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    W końcu po zamówieniu tego helikoptera w styczniu przybył dobrze zapakowany i szybka dostawa dziękuję Bangood. Niestety pogoda tutaj w Devon w tym tygodniu była zbyt wietrzna, więc będę musiała poczekać na prawdziwą dziewczynę na świeżym powietrzu, ale może polecę do domu, choć to nie to samo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Dziękuję produkt został otrzymany całkowicie na zamówienie, ale dwumiesięczna dostawa opakowania i pudełko z rozdartymi lub blistrami produktami w środku można zobaczyć na zdjęciu dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Płynie wiele RC Heli z Nine Eagles, Blade, Align 450, 600 itp. Obecnie posiada również Blade Nano S3. Nie najlepszy lot na dłuższą metę. XK K110 jest świetny. Pakiet wartości gniazda, który kiedykolwiek kupiłem. Heli lata super, a kontroler działa bardzo ładnie. Radio omija kilka funkcji większego radia, ale za tę cenę nie sądzę, że można go pokonać. Mam teraz części uaktualnione w zamówieniu, aby było jeszcze lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dostawa w ciągu 2 tygodni (Belgia) bez trafień podczas podróży!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Przyszedł 8 dni wcześniej niż oczekiwana dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Świetny produkt za świetną cenę. Dość trudne, ale się złamie, jeśli uderzysz w ścianę wystarczająco dużo razy, więc uważaj! Dobra zabawa bardzo zdolny i reagujący helikopter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Szybka dostawa.Otrzymany w dobrym stanie.Rekomendowany ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 161
    • Ft61 660
    • Ft3 005
    • Ft36 844
    • Ft23 683
    • Ft44 921
    • Ft35 529
    • Ft2 992
    • Ft2 627
    • Ft2 627
    • Ft21 482
    • Ft29 324
    • Ft52 733
    • Ft71 289
    • Ft83 659
    • Ft83 659
    • Ft66 080
    • Ft10 739