Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(521)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(521)
    • 5 Star(485)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Przesyłka dotarła niezwykle szybko. Pudełko było doskonale zachowane. Wewnątrz, absolutnie wszystkie szczegóły były mocne i nienaruszone. Bardzo się cieszę. Jest to stosunkowo mały samolot - rozmiar 780 mm, ale nadaje się do pierwszego samolotu, jeśli chcesz się z nim nauczyć, jak sterować małym samolotem. Wszystkie kanały są proporcjonalnie i bardzo wrażliwe. Powinieneś wiedzieć, że serwomotory są bardzo małe i reagują w milisekundach. Zrobiłem zdjęcia łączników baterii. Automatyczna stabilizacja działa bardzo szybko i odpowiednio. Ogólnie rzecz biorąc, ten model jest odpowiedni dla nastolatków i młodszych dzieci oraz dla dorosłych, którzy chcą się nauczyć latać. Profil skrzydeł jest dobry, bardzo zbliżony do profili używanych w większości samolotów. Szczerze mówiąc, byłem sceptyczny co do tego, czy profil skrzydła będzie zgodny z geometrią NAKA, ale są.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Great little glider trainer. Simple to put together, simple to fly, very robust. Developed a crack in the wing root at the trailing edge with repeated crashes, but easily fixed with some glue, and still flies great. Some notes and recommendations: It's important to make sure you plug in the battery and let the auto-stabilisation calibrate while the plane is flat on the ground. If not, it can send the plane on a nose dive after launch. Check you have full elevator movement before your first launch to ensure this doesn't happen. I would like to be able to turn off the auto-stabilisation rather than just switching between low and high rates, perhaps this is something that can be added in a new model. There are two buttons on the shoulders of the transmitter but they seem to do the same thing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Klasyczna czarna torba została uszkodzona, w tym pudełko zawierające samolot, na szczęście zawartość nie ucierpiała, więc wszystko w porządku, jak tylko mogę, spróbuję na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Łatwy w obsłudze samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Doskonały szybowiec zasilany dla początkujących, polecam wszystkim początkującym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przybył po 15 dniach w czarnej plastikowej torbie, śmieciowej, ale w środku jest zdrowy. Jest montowany w kilka minut połączyć 2 nasiona i przykręcić do kadłuba z 2 śrubami, po podłączeniu służby, samoloty ogonowe są złączone i to jest zrobione!!! Oprócz baterii, akumulator-ładowarka usb jest zapasowe śmigło i pilot w moim przypadku tryb 2 (po lewej silniku) bez 4 baterii procesowych. Jak tylko przestanie padać zamierzam spróbować!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Naprawdę dobry mały szybowiec! Kupiłem to dla małej zabawy 250 g na lokalnym boisku i nie zawodzi. Ze standardowym nadajnikiem i trybem stabilizowanym jest świetny dla nowych ulotek, ale aby przejść na następny poziom, przywiązałem go do mojego Skoczka T8SG, używając protokołu KN. Ten szybowiec nie jest FHSS, pomimo tego, co mówi. Pozwala to na wiele różnych opcji podwójnego stawki / ustawienia, dzięki czemu można mieć leniwy szybowiec na jednym przełączniku i ciepłą warstwę, która może zapętlić i rolować na drugim. Jedynym sposobem na poprawę tego szybowca jest bezszczotkowa elektrownia 😎 nad którą będę pracował w następny 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • LeiVIP2
    AU
    23/07/2020

    Świetny mały samolot ja sam jestem początkującym (pierwszy lot dzisiaj) i jest bardzo gładki, ale niestety go rozbiłem i ciało ma duże pęknięcie w nim, więc mam nadzieję, że uda mi się to wyłowić. Ale zdecydowanie polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    consegnato imolto velocemente n 16 giorni,. Confezionato in una scatola di cartone perfettamente integra, Montato in una ora , non ha necessitato di regolazioni tranne attacco timone che ho avvitato per qualche giro per raddrizzarlo nella posizione centrale.Dopo aver caricato lipo s2 in circa 30min , avendo un pendio a disposizione ho lanciato senza usare motore e vola da solo! Eccezionale .. ho dovuto cabrare per atterrare altrimenti arrivava in fondo valle.Allego qualche foto di trucchetti 1- ho messo una vite al centro del radiocomando per poterlo attaccare al collo e avere le mani libere 2- ho creato una fessura nella canopy per elastici, cosi non salta via negli atterraggi bruschi 3- nei voli successivi dei corvi molto aggressivi lo hanno attaccato, ho pensato di disegnare grandi occhi (come fa qualche farfalla per difendersi dai predatori) e sembra che funzioni. 4- posizionando a testa avanti lipo (isolando contatti motor con nastro) posso ricaricare e attacco / stacco batteria senza piu toglierla dall'abitacolo. Sono perfettamente soddisfatto da tutti gli aspetti ,specialmente rapporto qualita/prezzo eccezionale Grazie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    Это уже не первый мой самолет (и квадрик) от XK. И на этот раз - все ОК. Хорошая упаковка, беспроблемная сборка за 2 минуты и прекрасное соотношение цена/качество. Пока, правда, не летал. Но проблем, по опыту, не ожидаю.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$228.84
    • US$122.42
    • US$183.99
    • US$44.99
    • US$119.99
    • US$254.61
    • US$93.99
    • US$159.38
    • US$73.99
    • US$179.99
    • US$80.49
    • US$56.99
    • US$221.94
    • US$41.57
    • US$54.86
    • US$44.84
    • US$136.84
    • US$267.99