Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Wielki, mały samolot RC o średnicy 400 mm. Wstępnie zmontowany w małym pudełku, w którym wszystko można przechowywać razem z radiem. Szybkie wdrożenie, wszystko jest zapewnione z wyjątkiem baterii do zasilania nadajnika radiowego. Nadaje się zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Ponadto wewnętrzna część radiowa samolotu może pomieścić konwencjonalny odbiornik transmisji, aby latać z jego konwencjonalnym radiem Loty są przyjemne i realistyczne w dni bez wiatru lub bardzo niskie /Prawdziwa uczta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dostałem go kilka dni wcześniej, co jest miłe. Pudełko było trochę uszkodzone, ale wszystko w środku było w porządku i nie uszkodzone. Musiałem złożyć skrzydło i wyregulować rogi, ale w większości przypadków było to łatwe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Nie można kliknąć prawą część, jest otwarty. Mam nagranie ,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Super ładny model, muchy 1a, super opakowanie / karton, 5*+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Dobry samolot, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Potrzeba było trochę montażu, ale to było dość łatwe. Latał z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    The delivered goods do not correspond to what I ordered ...... According to the website, the model set should have been assembled in a larger box than in the first photo ........ the second is a delivered variant. I ordered it because it is possible transport the model already assembled directly in the box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To bardzo fajnie wyglądający Micro Warbird. Montaż był bardzo prosty, wystarczyło tylko przymocować skrzydło główne, podwozia i rekwizytu. CG wygląda na to, że jest w porządku z dołączonym magazynem i sprzętem do lądowania. Ma również dużą moc, trzymając ją pionowo, dając jej pełną moc. Dodałem trochę taśmy do jednego z ostrz, żeby wygładzić drgania. Niedługo będę go wyciągał na loty testowe. Do zobaczenia w powietrzu! Sterowanie naziemne RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Looks great and flys well, but it is not as good as the Eachine 400mm RC planes (P-51, F4U, T-28 BE-109 and Spitfire). Also programming this model in a RadioMaster TX16 transmitter is very limited.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$364.97
    • US$63.99
    • US$46.99
    • US$29.99
    • US$137.99
    • US$241.49
    • US$80.99
    • US$85.89
    • US$34.86
    • US$319.99
    • US$129.99
    • US$36.95
    • US$47.99
    • US$106.25
    • US$56.99
    • US$110.99
    • US$150.99