Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Bardzo ładny samolot 3D6G, bezszczotkowy silnik z ładnymi kolorami led, jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że to zadziała, to jest z lipo 2s 300 mha i zapasowymi akcesoriami śrubami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wygląda bardzo dobrze, a silnik jest bezszczotkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Ładny, bezszczotkowy odrzutowiec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • UMMVIP5
    JP
    05/08/2020

    Bardzo dobry samolot. To jest piękne. Rozmiar i kształt są bardzo podobne do Hubsan F22. To będzie latać bardzo dobrze. Latająca postać będzie również elegancka. Bateria była w jednym z włazów. Główny podwozie nie jest w pudełku. Podręcznik opisuje instrukcje montażu. Dlaczego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Produkt dotarł na czas naprawdę bardzo dziękuję bangood wielki diler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Ładny samolot. Łatwy w lataniu. Dobre dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    listopad-03 2020 08:41:56 XK A180 F22 Raptor może być latany przez każdego bez doświadczenia!! Z bezszczotkowym silnikiem ma prędkość do przecięcia przez silny wiatr!! Podczas mojego pierwszego lotu było bardzo wietrznie i wahałem się, czy nim latać, ale i tak pojechałem naprzód! Hej, ten F22 poradził sobie z wiatrem bez problemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo ładny, latający mały samolot. Nie zgadzam się z twierdzeniem, że jest to dobre dla nowicjusza. Zasięg jest dobry, ale trudno zobaczyć orientację, gdy jest tam droga. Wyłącz żyroskop i możesz łatwo kręcić. Szczotka mniej silnik i bateria lipo sprawiają, że jest to zabawny samolot w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo wytrzymały, łatwy do latania samolotem z dużą ilością do budowy. Kiedy wyłączysz żyroskop samolot jest zdolny do odwróconego lotu Pętle się toczą i co w niego rzucasz, bardzo zabawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dużo zabawy po przywyknięciu do braku kierunku. Idzcie do szkoly. Potężny silnik bezszczotkowy. Może latać szybko lub wolno do wyboru.Strzeż się szarych chmur, jego szara farba kamuflażu sprawia, że szybko się kamuflażuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 062
    • Ft17 702
    • Ft35 800
    • Ft53 013
    • Ft14 095
    • Ft59 830
    • Ft95 046
    • Ft6 197
    • Ft102 620
    • Ft77 754
    • Ft6 525
    • Ft4 885
    • Ft54 905
    • Ft60 587
    • Ft37 702
    • Ft135 735
    • Ft33 161
    • Ft14 095