Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Samolot otrzymał, ale już po dostawie 2-5 dni i 1 tydzień. Bliżej 3 tygodni. Wszystko wygląda dobrze i jest w idealnym stanie. W przeciwieństwie do części zamiennych, które zamówiłem jako części zapasowe (skrzydło, kadłub, stabilizator, spinner) wszystkie przybyłe opakowania razem ciasno w jedną miękką torbę owiniętą folią z kartonu falistego, I jako taki kadłub i oba skrzydła miały wgniecenia i strefy zgniecenia w kilku miejscach. Szukam zastępstwa! Zobacz zdjęcia wymienionych części poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    XK A160 J-3 cub Arrived today👍 well packed and in tip top condition, very easy, 20mins to assemble. horizontal stabiliser was a bit scary to install, seems a bit tail heavy to me, maiden flight soon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo fajne małe młode i cena była o wiele rozsądna i szczegóły bam na punkt mam to za około 85$ szukać ofert i ma auto stabilizację RTF

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Kiedy zrobiłem dziewiczy lot tego jednego razem z mini P-51 i dwoma mini smokami skrzydłowymi, ten był tylko nieznacznie za P-51 dla zabawy, ale ten Cub jest większy i bardziej skali, I miał najlepszą obecność w czasie lotu. To naprawdę świetnie wyglądający model. Osobiście wykonałem następujące modyfikacje przed lotem. 1. Wydłuż otwory wyjściowe na ogonie, na stery i stery. Zgięcie w popychaczu było w rzeczywistości naciskane na tył otworu. 2. Przesunął popychacz steru do otworu wewnątrz, a następnie do otworu zewnętrznego na sterze, aby zmniejszyć rzut sterem. Dzięki kilku recenzentom YT, którzy zwrócili uwagę na potencjał nadmiernej kontroli steru. 3. Winda w górę i w dół ręcznie odłączana - była zbyt sztywna, a popychacz po prostu się zginał. Mój CG jest około 1/3 akordu skrzydła z powrotem od przodu, nie mogłem dostać tego, co mówili w instrukcji o CG. Leciała świetnie - stabilna i przewidywalna w trybie dla początkujących. Nie wydawał się gruby, ale miał niewielką tendencję do wzrostu, co mogę skorygować przesuwając CG do przodu lub dodając pół obrotu ręcznego przycinania. Lubiłem latać tym samolotem, podczas lotu wygląda na bardzo skali, a lądowanie wyglądało jak prawdziwe. Dostawa była bardzo szybka do Włoch z CZ (lub ES, nie pamiętam, ale obie są szybkie). Zalecany, jeśli nie jesteś całkowicie początkujący i możesz sprawdzić ustawienia windy i steru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Szybka wysyłka i ładny projekt skali. Panienka na moim YouTube RC Sertzen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetny bardzo silny silnik i super szybka dostawa trwała tydzień do Stanów Zjednoczonych FL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    spedizione veloce grazie.Super soddisfatto .Prodotto arrivato in perfette condizioni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Lata dobrze, podwozie jest trochę słabe. Nadajnik jest w porządku, ale czekam na mój moduł wieloprotokołowy, więc mogę użyć qx7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobry mały samolot, ale po pierwszym locie oba serwomechanizmy przestały działać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Pakiet przybył wcześniej, bardzo ładny model, jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 574
    • Ft17 216
    • Ft28 036
    • Ft39 017
    • Ft21 607
    • Ft11 115
    • Ft4 885
    • Ft48 089
    • Ft26 390
    • Ft27 210
    • Ft37 485
    • Ft9 148
    • Ft98 358
    • Ft27 505
    • Ft42 354
    • Ft15 521
    • Ft33 161
    • Ft16 279