Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Wygląda i czuje się jak bardzo wysoka jakość. Znaki są łatwe do odczytania. Jego głowa wydaje się być bardzo kwadratowa, gdy mierzy się z jednym z moich kwadratów. Otwory do znakowania są łatwe do zobaczenia i użycia. Na pewno kupiłbym to ponownie dla siebie lub jako prezent dla kogoś innego. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Nieźle, naprawdę mi się podoba! Jakość 12„i 24" jest naprawdę miła, myślałem, że to będzie ból do kwadratu, ale kiedy się połączy to jest 100% bez zabawy i ruchu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobrze wykonane i zręczny jak cholera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Otrzymałem T-rulera w ciągu 10 dni. Jakość linijki nie jest zbyt dobra. Kolor anodowanej linijki i końcówki T są nieco odwrócone. Było też zadrapanie na mojej linijce. Jednak z jakiegoś powodu otwory znakujące były 1/16" od skali linijki. To jest nie do przyjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Zamówienie dotarło w dobrym stanie i w ciągu 13 dni aż z Chin. Doskonały produkt w tej cenie. Wymagany montaż, ale łatwy do wykonania i nie wymaga kalibracji. Jak raz się zgrają, to jest kwadratowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Zamówienie dotarło w dobrym stanie i w ciągu 13 dni aż z Chin. Doskonały produkt w tej cenie. Wymagany montaż, ale łatwy do wykonania i nie wymaga kalibracji. Jak raz się zgrają, to jest kwadratowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Był dość sceptyczny tego, gdy kupiłem biorąc pod uwagę, ile konkurentów (inna firma czerwona) ceny są dla podobnych produktów, ale był mile zaskoczony, że to był bang na!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Jeśli lubisz narzędzia dzięcioła, ale cena ci się spodoba! Mam trochę dzięcioła i lubię je tak samo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    good quality is accurate will probably order the different sizes in the future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$32.99
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$43.99
    • US$18.99
    • US$6.89