Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Świetna szybka aktualizacja do oryginalnych wstrząsów, napełniona olejem z dobrej podróży. Mieszanka wysokiej jakości części z tworzyw sztucznych i metalu. Chodźcie jako para.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobre wstrząsy za wymianę tych na buggy Q901. Szkoda, że nie mają śrub. Jak pokazały tu inni recenzenci, wymieniłem je tylko przednie i przeniosłem akcje na tył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo niezadowolona z tych!! Wydałem 25$ za tylko 2! Kiedy na zdjęciu widać parę, więc pomyślałem, że mam dwie pary!! Chyba nie!!! Zdecydowanie anuluję moją prenumeratę!! Do tego jest mały i nie ma podróży!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa, świetne części do mojego Q901

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dobrze przyjęty produkt zgodny z wymaganiami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Ulepszanie szoku było dużą różnicą w obsłudze, jeździ dużo lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Wstrząsy działają cicho w porównaniu z oryginalnymi sprężynami na Q901. Różnica jest absolutnie rozsądna. Sprężyna jest mocniejsza od oryginału, a średnica wstrząsu jest nieco większa niż zapas 1. Cena jest umiarkowana, ponieważ jedyne metalowe części to sprężyny i czapki wstrząsowe. Jest tam mnóstwo wstrząsów z pełnym metalowym ciałem, ale rodzina Xinlehong jest zmuszona kupić jedyną dostępną aktualizację wstrząsów. Osobiście nie lubią apetycji ze względu na plastikową część i niskiej jakości czerwony kolor sprężyn. Zwróćcie uwagę na załączone zdjęcia, wiosenny kolor schodził w różnych częściach przed zainstalowaniem. Podsumowując, pierwszy i najważniejszy uaktualnienie dla Twojego RC. Zalecane bez wątpienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Czas do porodu: 2 tygodnie, wstrząsy napełnione olejem, produkt wydaje się dobrej jakości. Prawdopodobnie bardziej gęsty olej może być lepszy do poprawy szybkości odbicia, ale ogólnie dobra aktualizacja vs oryginalne wstrząsy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Doskonała jakość i niska cena sprawia, że samochód jest o wiele lepszy Polecam gorąco ten uaktualnienie Obejrzyj moją Recenzję wideo na YouTube, jeśli chcesz THX Bangood miłe pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    Yet to test but can see a massive improvement straight away. Could dampening out of the box and no bounce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$85.99
    • US$84.99
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$9.23
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$38.99
    • US$1.99
    • US$15.00
    • US$8.89