Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Otrzymał mój samochód RC dzisiaj, który jest wcześniej niż się spodziewałem Pakiet był nieuszkodzony i w idealnym stanie. Kupiłem to jako prezent świąteczny dla mojego syna i będę śledzić ten komentarz z recenzję samochodu, kiedy mój syn bierze go na jazdę próbną po świętach. Dzięki Banggood za bezproblemową i satysfakcjonującą transakcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Niezwykle szybka dostawa. Samochód jest w porządku, idealny prezent gwiazdkowy dla mojego syna. Bardzo ci dziękuję 👍 Chciałbym zapytać, gdzie można kupić części zamienne? Dziekuje za odpowiedz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    For the money this cost is perfect. bought it as a Christmas present for my 8 year old son, and I have had time to secretly test it for two days before it was packed under the Christmas tree. can almost only say positively about it, the speed of 45kmh is not correct 30kmh max is probably more realistic ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Dostarczane w ciągu tygodnia i 2 dni. Bardzo szybka dostawa i szybciej niż przybliżona data dostawy. Samochód był w idealnym opakowaniu, a ten samochód porusza się dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Dostawa była szybsza niż oczekiwano.. Nie musiałem go wymyślać, by usprawiedliwić opóźnienie zakupu syna. Samochód jest prosty, lekki, szybki, piękny i dobry układ kierowniczy. Naprawdę dobry stosunek jakości do ceny. Wziąłbym to z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Szuper kis autó. A kisfiamnak lesz meglepetés karácsonyra. Titokba kipróbáltam nagyon megy és gyorsan reagáll az irányításra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Jestem z tego zadowolony, chociaż 35 minut biegania to sporo czasu, chociaż użyłem go tylko na trawiastym, wyboistym terenie, może wiesz, ale opony nie są po to... To było warte forintów na sprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    La caja viene rota por dos sitios distintos. Espero que el producto funcione correctamente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    To jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    parts are broken

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$105.99
    • US$104.49
    • US$55.99
    • US$159.99
    • US$192.04
    • US$85.99
    • US$87.99