Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Dotarłem tu wystarczająco szybko. Musiałem pracować z tym sprzętem, ale działa dobrze. Ważne jest, aby pamiętać o zresetowaniu ustawień przed konfiguracją. Z kompa jest dostępny za pośrednictwem protokołu rtsp, e. G. poprzez vlc. Nie byłem w stanie znaleźć narzędzia do sterowania czymś innym niż urządzeniem mobilnym. Zestaw zawiera instrukcję w języku angielskim, wkład montażowy z samoobcinaczami i okopami, „roger" do dostępu do przycisku reset. Jakość obrazu jest przyzwoita. W stanie reagować na różne rodzaje lęków - ruch, wykrywanie IR osoby i wysoka temperatura. Możesz określić region(-y) odkrycia. W sumie, to jest miłe. Szkoda, że nie ma kontroli pozycji kamery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo polecany aparat i aplikacja jest bardzo wygodna, bardzo dobra jakość obrazu, kamera 360 stopni Jedyny minus, który ciągle wyskakuje okno, by kupić miejsce do przechowywania Obrazy załączone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Καλή είναι! Αξίζει στη προσφορά. Προσέξτε τη σύνδεση. έχει τρύπα στα δεξιά όπως την κρατάς για ριμπουτ. καλή εικόνα κ ήχος. Βασανιστικα να τη συνδέσω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Duże pytanie.... kiedy to zamawiam, jest napisane 110v-220v. Ale kiedy to otrzymam, na pudełku jest napisane 220v. Mieszkam w Kanadzie & napięcie tutaj wynosi 110, jak mogę stwierdzić, czy można go tu używać???

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Szybka dostawa, nawet jeśli w pobliżu świąt. Bardzo ładny i łatwy do połączenia z V380 pro app. IP można naprawić. Soczewka jest rybi-oko, ale może być spłaszczona w aplikacji z multi-widok. Karta SD do lokalnych nagrań. Na dwa sposoby dźwięk działa dobrze. Światło ma 3 diody LED i jest wystarczająco jasne i można je kontrolować za pomocą aplikacji, lub czas ON/OFF może być ustawiony w zależności od pory dnia. Kupię więcej takich.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    16.5/20: Ta kamera E27 jest naprawdę dobra Tryb widzenia pełen (widok z góry, zrekonstruowany widok boczny, wielokątny WOOOOH) Przekręcamy to na gniazdku i to wszystko! Przydatna aplikacja na smartfony - FishEye kąt widzenia trochę zbyt ograniczony: Miałem nadzieję, że co najmniej 150° zamiast 110° - Mniej szczegółów/płynność w noktowidzu (obraz zbyt skompresowany)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    المنتوج وصل في مضروب شي حاجة و لكن السلعة ناضية، الكاميرا واعرة بزاااف و التطبيق فيه بزاااف ديال الخصائص و الثمن جيد مقارنة باللي فيها، منتوج ينصح به 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    εύκολη εγκατάσταση και καλή λειτουργία. μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    16/05/2021

    it’s a very useful camera with its app is very convenient, a 360 degree camera you can connect by multiple ways, you should buy it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Produkt ma czas. Produkt jest bardzo dobry i dobrze zapakowany. Polecam wszystkim sprzedającym w 100%. Dzięki bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 892
    • Ft5 859
    • Ft6 894
    • Ft5 095
    • Ft5 994
    • Ft5 095
    • Ft26 985
    • Ft26 085
    • Ft23 086
    • Ft16 190