Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Otrzymany przedmiot zgodnie z opisem. Jest tak super i super, że kupiłem drugą dla mojej żony, żeby się z nią ścigać w domu. To dobry mini-ciężarówka i ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Mały, duży samochód. Musiałem ostrożnie naostrzyć ostre krawędzie błotników. Czasami nie możesz dokładnie dopasować telefonu Redmi, to idzie na drugą próbę. Tylne opony są bardzo blisko tylnych sprężyn, zamówiłem imitacje dysków i mam nadzieję, że się poprawi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Niesamowita jakość! Ładna kontrola aplikacji, teraz uaktualniona przyciskiem świateł (bez światła włącznie. Tylko się przygotuj.) Miękkie opony, zamknięte różnice. Tylko negatywna: czułość nastrojowa przy niskich prędkościach nie jest najlepsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jest to świetna zabawka RC dla dzieci, a nawet dla dorosłych. Mam z tym dużo zabawy. Budownictwo jest świetne, a użyte materiały są solidne w cenie. Wysoko to zrekonstruowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo imponujące różnice. Moje dziecko uwielbia to jak szalone. Chciałbym, żeby miał pilota do obsługi, żebym nie musiał dawać telefonu mojemu dziecku. Mimo to, to piękna rzecz. Inteligentnie zrobione!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Mam to za 49£ i to niesamowite, że jest bardzo kontrolowane, jeśli go w trybie niskiej prędkości, mówią, że to nie jest ment do pełzania, ale mogę pełzać z nim jego niesamowite i ładuje się bardzo szybko. Przybył w 3 dni roboczych tutaj w Rumunii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Kupiłem x mojego syna, ale bawię się nim.. Jest dość szybki i potężny. Strony z dowolnego miejsca bez żadnych trudności. Naprawdę potężne molyo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    To była totalna niespodzianka. Co za model! Prowadzisz ze smartfonem. Jest dość szybki. Ładne naklejki nakładasz sam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Kupiłem to ze sceptycyzmem sądząc po recenzjach, ale po rzeczywiście użyciu kocham to jest warte tych pieniędzy?. Tak, myślę, że tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Ciekawy samochód między zabawką a hobby. Innowacyjny port sterujący i ładujący. Tylko do suchych powierzchni (port ładowania w spalinach), nie tak potężny jak osiowy scx24 lub HP CR24, ale zabawny w prowadzeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 573
    • Ft5 074
    • Ft7 580
    • Ft3 953
    • Ft15 163
    • Ft26 703
    • Ft39 891
    • Ft24 428
    • Ft17 438
    • Ft122 316