Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, lakierowany, doskonałej jakości materiał i projektant, optymalny obraz, posiada uchwyt do podkładu, zdalne sterowanie i zasilacz. Znalazłem 3 negatywne punkty: - Pierwszym z nich była identyfikacja produktu na pudełku zewnętrznym, pudełko powinno być bez identyfikacji, co pozwala uniknąć ewentualnych strat. - drugi, nie ma warstwy z tworzywa sztucznego między oryginalnym pudełkiem produktu a zewnętrznym opakowaniem, byłby to sposób na utrzymanie produktu lepszej kondycji, oprócz ochrony przed wodą, Ponieważ w zewnętrznym pudełku, które otrzymałem, jest kilka nakłuć i jesteśmy w deszczowym okresie w stanie Bahia. Warto zaznaczyć, że ochrona styropianu ma tylko wewnątrz oryginalnego pudełka produktu. - Trzeci, powinien towarzyszyć standardowej wtyczki BR, ponieważ wzór startu produktu jest inny niż w Brazylii i potrzebuje adaptera. Zamówienie zrealizowane w dniu 11/24/2021 i dostarczone w dniu 12/21, łącznie 27 dni roboczych do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Obciążono mnie 685,93 $, produkt wydany w tym samym dniu co potwierdzenie płatności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    XIAOMI Wanbo T6 MAX PROJEKTY z przodu od dnia, w którym mam swój adres. Chciałbym podziękować ARAS CARGO w BangoOOD i TURCJI za to. XIAOMI Wanbo T6 MAX Doradzam przyjaciołom, którzy chcą uzyskać dobry preoktor. Mi WANBO T2 1080p System operacyjny HD / 4K HDR Youtube i wideo 550 ANSI Lumen LCD i perfekcyjny wyświetlacz z eShare. (To urządzenie NIE jest DLP) wiedz to. Automatyczne skupienie i sterowanie KEYSTONE 12V.. Możesz go zamienić w swój saloon. Weken 2GB +16 GB Sound Sound 57, 58dB WIFI 2.4 +5G USB Wbudowany i niebieski 5,0 niebieski HOOPORS 2 x 5.W WIELKIE nadzieje. Również z Xaomi Android MI Box + odtwarzacz DVD można odtwarzać na zewnętrznych napędach. Możesz grać w świetne gry GOOGLE. Google Graj do menedżera Nebula APK w trzeciej części, możesz zobaczyć swój IPTV i APK Możesz pobrać i wypowiedzieć na wszystkich meczach...(XIAOMI) Wanbo T6 MAXXIXIAOMI WANBOT2 MAXXIMAXXIXIIAOMI WANBOT2 MAX 2 MAX. AMAZON PRIME SUPER.. NATFILIX TELECTIVE (ang.). Holut i Walt Diney w Turcji nie są jeszcze aktualne. Wanbot6 max i xaomi wanbot2 max videos w max yetube chcesz mieć zdjęcie... Nie mogę ci pomóc z reanimacją. Przyjaciele, ostatnie przypomnienie. Ponieważ jest wysoka, wynosi około 5000 TL.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Projektor przyszedł z małą plamą o średnicy 3 cm na projekcji 100 cali, mam nadzieję, że nie wzrośnie. Nie posiada certyfikatu DRW Widevine L1. W przeciwnym razie obraz jest dobry, a po nowej aktualizacji Input Lag był na 73ms, co nadal nie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Rozpakowałem ją i jestem bardzo zadowolony. Jakość obrazu jest ładna, mniej więcej taka sama jak BW-VP6. Oznacza to, obraz jest czysty, narożniki też. Kolory są w porządku. Ale dla mnie, plusem jest to, że szum wentylatora jest o 20% niższy niż BW-VP6. Czy jest wart prawie podwójną cenę? Jeśli masz projektor jako kino domowe w salonie, to może zrobić różnicę. Jeśli to będzie na zewnątrz lub w pubie, to nie. Na razie mogę sprzedać moje pudełko z amdroidem. Projektor jest świetny, cena może być w porządku, generalnie jestem z niego zadowolony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Satysfakcjonujące Paczka dotarła w dobrym stanie. Nie tylko jakość obrazu, ale także dźwięk jest w porządku. Myślę, że można to zobaczyć nawet w ciągu dnia, zasuwając zasłony. Możesz cieszyć się pięknem jeszcze mocniej w nocy, więc jest to zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Sklep Google Play App ma więcej lokalnych aplikacji, takich jak aplikacje TV.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Projektor dotarł w świetnym stanie i dobrze zabezpieczony wewnątrz pudełka, a dodatkowo dostawa była bardzo szybka do Brazylii, polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Jest całkiem fajny, ale źródło jest tak gorące, że można połączyć się z zestawem słuchawkowym bluetooth w swojej instalacji, zainstalować mod Netflix dla wysokiej rozdzielczości, i jest to za darmo, jestem z Wietnamu, 🇻🇳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Właśnie otrzymałem produkt. Chusta jest goood!! Obraz Ccear, dźwięk...! Ale potwierdziłem pęknięcia w ciele

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Lo recomiendo al 200%. Lo compré para renovar el T2 y es se nota bastante mejor. El sonido de los ventiladores es algo molesto, pero nada preocupante cuando pones algo, que prácticamente no se nota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$599.99
    • US$48.39
    • US$43.99
    • US$219.99
    • US$229.99
    • US$153.99
    • US$93.49
    • US$417.99
    • US$344.29
    • US$114.39
    • US$19.79
    • US$194.69
    • US$835.99
    • US$160.59
    • US$246.39
    • US$148.49
    • US$194.99
    • US$47.99