Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(162)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2022

    Dobra jakość, lekki i bezpieczny, świetny do przenoszenia. Używam go na projektorach i łatwiej jest wyświetlać wszędzie. Cena jest dość atrakcyjna, trudno jest osiągnąć z tą jakością i ceną. Szkoda, że opakowanie uległo uszkodzeniu podczas transportu i nieznacznie wpłynęło na produkt. Tak czy inaczej jest to warte wydanych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, lakierowany, doskonałej jakości materiał i projektant, lekkie, wzmocnione wykończenie, niepoślizgowe, przenośne, posiada regulację wysokości i niestabilność. Opakowanie wewnętrzne zostało ugniatane, jednak produkt nie został uszkodzony. Umieszczenie warstwy bąbelkowego plastiku między wewnętrznym opakowaniem produktu a opakowaniem zewnętrznym byłoby sposobem na lepszą kondycję, ochronę i zapobieganie uszkodzeniom. Zamówienie zrealizowane w dniu 26/11 i dostarczone w dniu 27/12/2021, łącznie 27 dni roboczych do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Polecam produkt i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Otrzymałem go na początku zaplanowanego czasu, w idealnym stanie, bez awarii. Instrukcja obsługi w języku chińskim i angielskim. Polecam Banggood za powagę i troskę w wysyłce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Stojak jest trwały i lekki, jakość w branży jest świetna i kompatybilna z projektorem Shaumi i na stałe Firma przewozowa jest do bani

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo dobrze, przybył szybko, pudełko było trochę uszkodzone, ale nie zaszkodziło produktowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    chegou tudo ok, bem embalado produto é ótimo recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Statyw dotarł szybko, a jakość produktu jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Początkowo zamówiłem: „Czemu nie?", a potem mój kolega zobaczył to zdjęcie, więc poprosił o kupno. Ten projektor jest lepszy niż się spodziewałem. Prawie cicha, obraz jest dobry. Skala korekty jest niska, a przy użyciu wysokich ustawień - ramka obrazu jest rozmyta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Doskonały produkt! i świetna jakość! Szybka wysyłka! thx do oferty ( Znajdziesz dodatkową część wewnątrz pudełka, aby projektor celować sufit w domu, nie wyrzucaj go przez pomyłkę)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$18.99
    • US$84.69
    • US$29.69
    • US$19.99
    • US$104.49
    • US$117.69
    • US$23.99
    • US$29.99