Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Za mniej niż 24 godziny w moim domu. Zupełnie nowy z wstępnie skonfigurowanym menu w języku chińskim, że można przełączyć się na angielski i wtyczkę adapter z płaskim do okrągłych terminali. Zgodnie z opisem w ogłoszeniu. I ma wyjście głośnikowe, co nie jest tym samym, co włączenie tego samego. Komputer wykrywa podłączone głośniki zewnętrzne, a jeśli nie masz głośników, aby podłączyć się do tego monitora, musisz wybrać na swoim komputerze, aby zresetować wyjście na zwykłe głośniki. Nie ma Wi-Fi lub Bluetooth do przesyłania obrazów lub filmów ze smartfona i nie ma dwóch portów HDMI, aby używać jako monitora z zewnętrznym tunerem, więc musisz odłączyć lub kupić centrum HDMI. Za 135 €... (pol.). . Zaczarowany. Zwykle kosztuje od 180 do 200 tysięcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Materiał zgodnie z opisem, szybka dostawa do Portugalii (w ciągu 3 dni). Wystarczyło tylko naprawić adapter, aby włączyć transformator, ponieważ nie pasował do wtyczki UE Opakowanie było odpowiednie i wytrzymałe. Instrukcja obsługi w języku chińskim i angielskim! Kabel HDMI jest dostarczany! Chciałbym kupić jeszcze raz, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo dobry ekran veramemte. Jedyną wadą jest brak dźwięku, ale w moim przypadku nie czuję potrzeby, bo mam słuchawki. Polecam go każdemu, kto chce uaktualnić i musi pracować / grać z nim. Cena jest spektakularna biorąc pod uwagę, że jest obecnie na 57% taniej. Wysyłka z GLS była idealna i w ciągu 2 dni przybyła (Hiszpania -> Włochy )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybywa w ciągu kilku dni i w idealnym stanie. Jedyną rzeczą jest to, że wtyczka jest chińska, więc musisz użyć adaptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    To było jak zapowiedź, ale przyszedł z amerykańskim zasilaczem bez adaptera UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Jestem wcześnie, wszystko świetnie. Jedyną rzeczą, że zasilacz jest dla Ameryki lub Azji, ale daj spokój, że adapter jest wart 1 euro w Chinach. Praca programisty i ten telewizor jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    W ciągu 24 godzin w domu. To jest niemożliwe. Przyjazd z Redmi (Xiaomi) musi działać dobrze. i cena bezkonkurencyjna (około 135 euro, z ofertą)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt przybył w oryginalnym opakowaniu z chińską wtyczką adaptera. Paczka dotarła wcześniej niż o tym mówiono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobra pozycja, ale nie ma wtyczki UE ani adaptera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ładny ekran

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$189.99
    • US$349.99
    • US$649.99
    • US$324.49
    • US$203.49
    • US$249.99
    • US$1,599.99