Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2022

    Bardzo dobry tablet z rewelacyjnie szybka dostawą w wersji globalnej. Dziekuje sprzedawcy za uwzglednienie mojej proby o zmiane zamówienia do wersji globalnej z najnowsza aktualizacja. Polecam. Rewelacja do domowych zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonale funkcjonalna i precyzyjna! Gratulacje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    zakład jest tak fajne, a dostawa była tak szybsza, niż się spodziewałem i jestem zadowolony z tego, co dostałem 5 gwiazdek za to jestem naprawdę szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Perfect device as described with 6G RAM nice and easy to use (i jyst started using it), really cool and shaped well with high quality. I received the order 10 days earlier was not expected.... Thank you Banggood thank you xiaomi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    very good and nice tablet,fast delivery thank you.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Pedido el 29 de diciembre y recibido el 11 de febrero en Piura Perú. Fue detenido por aduanas y valorizado en 450 dólares; solicité revalorización por 380 y fue aceptada, pagué 273 soles de impuestos y 16.5 soles en SERPOST; la caja llegó rayada y la envoltura rota, a pesar de todo vale la pena ya que en tiendas locales está 2100 en este momento; el equipo es recomendable y muy funcional.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Uwaga 10 przybył bardzo szybko przybył w mniej niż 20 dni kupimy kolejną rekomendację można kupić bez obaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Produkt trwał bardzo długo w urzędzie celnym, byłem opodatkowany, ale dotarł w prawo! Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Dobry produkt i dotarł w doskonałym stanie, nie był całkowicie chroniony, ale nie było uszkodzeń. Info: Dla Peru, nie zapomnij wpisać pełnego imienia i nazwiska w adresie dostawy, bo będziesz musiał zrobić dodatkowe formalności z pocztą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    muy buena la tablet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.99
    • US$199.99
    • US$599.99
    • US$129.99
    • US$139.99
    • US$154.99
    • US$114.99
    • US$194.99
    • US$224.99
    • US$194.99
    • US$99.99
    • US$204.99
    • US$129.99
    • US$299.99
    • US$249.99
    • US$104.99
    • US$139.99
    • US$8.99