Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2020

    Lampa jest półkulą z cylindryczną podstawą magnetyczną, dzięki czemu światło może łatwo się odłączyć i przylegać od podstawy, która pozostaje przymocowana do wybranej powierzchni (na przykład do szafki lub piwnicy) Lampa zapala się z czujnikiem ruchu i rozszerza się po około 5 sekundach bez ruchu. Lampa ma dwie natężenie światła, które można włączyć przyciskiem wewnątrz półkuli, gdzie znajduje się również w obudowie akumulatora. Lampa ma średnicę 9 cm.Przymocowuje się do powierzchni przez bardzo odporny okrągły klej, po przyłożeniu podstawy do drzwi szafki był wyczynem, aby ją odłączyć, więc dobrze się zastanów przed umieszczeniem w pożądanym miejscu. Wziąłem 3 w promocji po 24 euro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    упаковка посылки плохая. коробка помята и вообще вскрыта. просто замотана скотчем. сам светильник цел, но вид упаковки совершенно непрезентабельный, дарить такое нельзя!!! а брал на подарок

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Kocham to, szybka dostawa również :) Na tyle potężny, by oświetlić mały korytarz lub łazienkę w nocy bez włączania świateł i zawracania głowy wszystkim...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Kocham tę lampę, przy okazji, jakość materiału do światła & biała. To może być łatwe wszędzie, magnes w lampie jest bardzo silny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Bardzo ładny produkt...!!! Na pewno kupię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Przyszedł w paczce, która była trochę poturbowana, ale lampy były nieuszkodzone. Wymaga 3x baterii AAA. Działa idealnie zgodnie z przeznaczeniem. Podstawa i półkula są połączone przez magnesy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Molto molto interessante... Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Nice product. Nečakal som že to bude až tak dobre ako to je. Som spokojný.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Svetlo je pekné, praktické. Spokojnosť.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Światła Xiaomi są niesamowite. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$9.19
    • US$132.83
    • US$15.99
    • US$9.61
    • US$17.88
    • US$11.54
    • US$19.62
    • US$29.99
    • US$31.17
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$13.85
    • US$27.89
    • US$21.99
    • US$3.39