Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Perfect look, very quiet and strong. Also flexibiliy. Very simple to clean. I recommend this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Wszystko działa, znakomity produkt. Oczywiście, jak każdy produkt UE, nadal jest wyposażony w brytyjską ładowarkę wtykową... Więc nie mogę go użyć. (Maszyna przybyła z 50% naładowaną baterią, więc mogę spróbować )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Znakomita jakość produktu. Stosunkowo szybka dostawa. Niewielkie rozczarowanie, ponieważ został zamówiony z Europy do Europy i odebrany z amerykańską wtyczką. Duże rozczarowanie, ponieważ dostępna jest tylko chińska instrukcja obsługi. Czy ktoś może mi podać instrukcję obsługi języka angielskiego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Produkt wydaje się dobry, dostawa była bardzo szybka, ale zostałem wysłany zły adapter, więc nie mogę go teraz użyć :(

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Uruchamiam go sam. Tylko trochę anoying język chinesse na ekranie, ale przyzwyczaił się do tego i potrzebował kupić wtyczkę adaptera do standardu ładowarki eu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Szybka dostawa, kupiona w prezencie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Dobry odkurzacz i dobre rzeczy, filtry można prać, co jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Okok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sumi32
    HU
    16/11/2021

    Doskonałe, działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$229.99
    • US$34.64
    • US$149.99
    • US$79.99
    • US$225.99
    • US$99.32
    • US$110.87
    • US$185.96
    • US$299.99