Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(901)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(901)
    • 5 Star(841)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Kupiłem go do mojego samochodu RC, ale końcówki są dość małe, więc zadziałało na mnie, żeby go wyrwać przez telefon. Od śrub Raspberry Pi 4 do śrub mocujących silnika RC to dokręcić i włączyć go ma 2 etapy tak precyzyjne i trudniejsze i jest tryb zamknięty, który czuje się lekki i potężny bardzo dobrej jakości dla producenta podziękować sprzedawcy i nadawcy za pieniądze a Zasłużony produkt ma wszystkie trzy i rozmiary od dwóch stron do 6 stron 26lira 55 pensów opłata celna pobierana była z PTT

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dopiero po użyciu zdajesz sobie sprawę, ile to było warte... Jest to mój trzeci śrubokręt, który kupuję z serii Xiaomi wiha.Pierwszy był klasyczny, potem wowstick pierwszej serii baterii i w końcu nowiutki whia z podwójną prędkością i ładowanie z gniazdem typu C. Produkty są najwyższej jakości, ich trwałość i trwałość jest fantastyczne. Ten model z podwójną prędkością i typem ładowania USB C jest Top i pozwala na zastosowanie większej ilości momentu obrotowego i prędkości w razie potrzeby, aby zakończyć pracę bez konieczności ręcznego poluzowania mocniejszych śrub. W tym samym czasie z prędkością 1 unikniemy ponownego montażu śrub w najbardziej delikatnych urządzeniach, bez łamania czegokolwiek. Jeśli jednak jest to twój pierwszy śrubokręt, polecam model ręczny, bardziej kompaktowy i z wkładkami lepiej sortowanymi niż wersje „elektryczne". W rzeczywistości często używam elektrycznego śrubokręta i iść po wskazówki z ręcznego. Miejcie dobre hobby, wszyscy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ten elektryczny śrubokręt jest prawdopodobnie jednym z moich najlepszych zakupów w roku. Bardzo wysokiej jakości, twarde, dobrej jakości bitowe głowy, ergonomiczne i łatwe w użyciu. Metalowa obudowa jest również bardzo elegancka i wysokiej jakości. Instrukcja obsługi była tylko po chińsku, ale użycie tego śrubokręta jest dość proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Za: Skrzynia Alu Kliknij, aby otworzyć Śrubokręt Alu Magnes trzyma bity w miejscu w wewnętrznej obudowie 2 śrubokręt prędkości/turq Ładowarka USB-C Przemówienie: Wewnętrzna walizka to tani plastik, nie pasuje do reszty alu. Zalecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze zbudowany i zaprojektowany zestaw narzędzi. Możesz poczuć jakość po prostu podnosijąc go. Użyłem go już do małej pracy i jest to radość w użyciu. Produkty Xiaomi są zawsze bardzo dobrej jakości. Uwielbiam sposób, w jaki go otwierasz, po prostu wpychasz końcówkę i wyślizguje się na tacy. Mam 65 lat i nie mam wątpliwości, że będę używał tych narzędzi do końca życia, i przekażę je komuś innemu, kto też będzie ich używał przez lata. Polecam każdemu, kto korzysta z tych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    To piękny i solidny produkt. Wydaje się i wygląda ekstra, kawałki są też dość solidne. Ma wystarczający moment obrotowy, by obsługiwać wszystkie elektroniczne gadżety. Używałem go na laptopie i nie walczył o nic. Jest wart każdego centa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Śrubokręt 350 mAh 200 obr./min 2 Narzędzie do ładowania typu C z obudową magnetyczną i 24 szt. stalowych końcówek S2 Pakiet zawiera: 1 x Śrubokręt elektryczny XIAOMI Mijia 24 x bitowy śrubokręt 1 x skrzynia nośna Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Wykończenie na tym jest świetne, bity są naprawdę dobrej jakości. To co naprawdę lubię to ładowanie USB-C i kliknięcie w, aby zablokować do walizki trzymając wszystkie bity. Przybył dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wysyłka była szybka tydzień do Chorwacji z wysyłki eu Sam śrubokręt jest niesamowity szybki i wytrzymały, a bity są świetne USB C jest świetnym dodatkiem, zaleca się kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo przydatne przy drobnych naprawach i modyfikacjach.Dotarł szybko i bez problemów zetknął się z Insta360 Go2, który, wręcz przeciwnie, nigdy nie dotarł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 440
    • Ft14 635
    • Ft26 711
    • Ft4 753
    • Ft14 572
    • Ft10 608
    • Ft11 708
    • Ft5 700
    • Ft3 656
    • Ft10 976
    • Ft5 485
    • Ft13 904
    • Ft5 383
    • Ft11 404
    • Ft4 750
    • Ft15 840
    • Ft8 869
    • Ft4 388