Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Cóż, jest ładny i w ogóle, ale obok tego inne urządzenie wykazuje znacznie większą wartość, wentylator jest mocniejszy i czerwony wskazuje, że stężenie PP2.5 jest wysokie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    all good. good quality, works well, nice feauters, totally user friendly. quick delivery from eu warehouse. packaking conditions, box quality is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Jest większy niż się spodziewałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Just arrived, works well: pm2.5 was 160 (orange level) in my bedroom and after 1hour it is 29 only (green level of air quality). The only problem that it isn't connecting to my MI Home app even manually on China Mainland server. Maybe it works with EU server, I will try it with other phone later.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    1 day delivery? Yes 👍👍😄Product works goid, price good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    A termék maga nagyon jó, ismertem, csak ajánlani tudom. Nagyon gyorsan megérkezett, jó áron, kuponnal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Silent, works very well, shipping to Hungary was one week

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Vše v pořádku. Naprostá spokojenost.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Wszystko w porządku 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    To naprawdę przyzwoita maszyna, głównie do czyszczenia zapachu i substancji z palenia, ale po dłuższych badaniach, odkryłem, że nie ma oczyszczacza powietrza nawet w przemyśle, który mógłby oczyścić substancje z palenia... Wyeliminują zapach z filtra węglowego, ale nie usuwają wszystkiego, co jest szkodliwe z atmosfery wokół ciebie... Z tym konkretnym produktem zakładam, że może wyczyścić pokój w 20% za papierosy. Jeśli chcesz go tylko do czyszczenia atmosfery z innych cząstek, to jest naprawdę dobry produkt ze względu na prawdziwy filtr hepa H13 jeśli się nie mylę... Również funkcja auto jest naprawdę dobra funkcja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft26,838
    • Ft11,196
    • Ft14,932
    • Ft14,929
    • Ft11,104
    • Ft1,694
    • Ft3,730
    • Ft4,273
    • Ft10,517
    • Ft11,199
    • Ft6,106
    • Ft10,517
    • Ft4,748
    • Ft13,572
    • Ft23,414
    • Ft5,088
    • Ft22,396