Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-10 15:48:10

    Nice package, solid, but not Solingen quality of course. Sharp edges and anti slip matte surface. Worth the price, will be good for travelling. Scissors are not so good as the nail clippers, and not peaky at all. Extreme fast shipping by the way! Can be sterilised in alcohol, no discoloration after the alcohol bath.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-08 11:48:06

    Sehr schönes und hochwertiges Set. Die weiße Box ist aus robustem Kunststoff. Die Einzelteile werden magnetisch gehalten. Nur die Schere zusätzlich durch Klammern. Die Knipser könnten für mich ein wenig größer sein, besonders bei den Fußnägeln. Aber bis auf die großen Zehen ist das kein Problem.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-21 04:58:39

    XIAOMI Mijia 5Pcs Set Manicure Pedicure Set tagliaunghie in acciaio inossidabile 1. Realizzato in acciaio, con elevata tenacità, tenacità e durata. 2. Tutto l'aspetto nero, bello e misterioso. 3. I bordi di ciascun utensile sono lucidati a fondo e quindi abbinati al trattamento superficiale, che risulta confortevole. Prodotto di qualità professionale

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-21 17:46:24

    Amazing Quality and I love it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-25 05:49:29

    Very pleased with this set. Portable, looks nice and quality is way better than you'd expect for the price! I wish I bought two so I could have a backup if I ever lose one. I hope it will last!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-05 06:33:57

    Muito bonitinho o produto o estojo é de plastico, mas ainda sim muito bom E também interessante usam imãs para prender as peças no estojo, parecem frágeis até parece de plastico mas não são, bem leves Mas recomendo muito

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-12 14:27:03

    Banggood is always Just what I need

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-18 15:05:06

    super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-26 04:36:16

    Thanks! Quick delivery!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 05:50:04

    Great product.....

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>