Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(637)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(637)
    • 5 Star(614)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Ok, to zajęło tylko 48 godzin, aby dostać się do domu,.. Niewiarygodne.!!!! fantastyczny, przedmiot jest najwyższej jakości, jak wszystko z Xiaomi, ale jestem rozczarowany, nie ma regulacji prędkości, nie ma siły regulacji, mam inny od taniej marki, która go ma i Xiaomi powinien włączyć te funkcje w narzędzie jak to, nawet jeśli jest droższe, Może sprzedam na eBayu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Bardzo dobrze zapakowany produkt. Zgodnie z zapowiedzią. Polecam sprzedawcy. Przybyliście bardzo szybko do mojego miasta! Wykonałem już test, produkt zadziałał idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    To była najlepsza śruba, jaką kiedykolwiek kupiłem, jest bardzo ergonomiczna. Ona jest bardzo piękna nawet, końcowa nagroda, przybyła bardzo szybko, nie została opodatkowana, bardzo mi się podoba i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Przyszło dziś po południu! Dobrze zapakowane. Używam do otwierania netbooka bardzo skutecznie, usuwa śruby bardzo łatwo. Gratulacje Xaiomi za bardziej doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobry produkt z kaburą i akcesoriami. Myślę, że jego bateria wytrzyma. To nadeszło zbyt szybko. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    W końcu otrzymał zamówienie, jak pokazano na zdjęciu, musieli wysłać je po raz drugi, ponieważ pierwsze nie dotarło. Wygląda solidnie i solidnie, a to, co lubię, to podświetlany uchwyt bitowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dotarł do Brazylii szybko. Urządzenie jest małe, ale nie wydaje się być kruche. Jest w walizce do przechowywania. warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze gotowy produkt, jakość jest niezaprzeczalna. Do São Paulo dotarł w ciągu 16 dni (bieg). Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Małe piękne i funkcjonalne. Dostarczone w 3 dni. Ładuj USb fantastycznie i szybko. Stręconsiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Szybka dostawa, bardzo dobra cena i bardzo dobry bezprzewodowy śrubokręt, lepszy niż Bosch IXO. wydajność ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.57
    • US$30.79
    • US$81.99
    • US$53.12
    • US$43.69
    • US$73.49
    • US$49.65
    • US$36.99
    • US$85.99
    • US$31.11
    • US$33.99
    • US$52.99
    • US$28.86
    • US$37.99
    • US$4.61
    • US$5.99
    • US$42.99
    • US$121.26