Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1552)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1552)
    • 5 Star(1450)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    Dziękuję produkt jest dobrej jakości i piękny. Wyśmienicie, bardzo dobrze. Doradzam. Bardzo dobra dla Twojej delikatnej elektroniki marka XIAOMI jest naprawdę doskonała. Dziękuję produkt jest dobrej jakości i dobry. Perfekcyjnie, bardzo dobrze. Poleciłbym. Bardzo dobra dla Twojej wrażliwej elektroniki marki XIAOMI jest naprawdę doskonała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Sam korpus śrubokręta jest śliski, że nie jest wygodny. Dobrze, że przynajmniej są nacięcia na kadłubie. W porządku, nie jest ślisko. Wygodna skrzynia. Magnesy dobrze trzymają bity. A bity są wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jestem technikiem fotograficznym z dwudziestoletnim doświadczeniem, aby mieć go przed oszczędzić niepotrzebnych kłopotów na moje stawy. Doskonały obiekt we wszystkich swoich funkcjach. Doskonałe wykonanie, doskonała rękojeść i prostota w użyciu. Mogę pracować przez około 8 godzin z w pełni naładowaną baterią.Paczka metalowa zapewnia doskonałą ochronę śrubokręta i jego zawartości. Dostarczone bity są wtedy doskonałe wykonanie, a ich obudowa magnetyczna unikają ich rozproszenia w obudowie. Wysoce zalecane w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze zbudowany i zaprojektowany zestaw narzędzi. Możesz poczuć jakość po prostu podnosijąc go. Użyłem go już do małej pracy i jest to radość w użyciu. Produkty Xiaomi są zawsze bardzo dobrej jakości. Uwielbiam sposób, w jaki go otwierasz, po prostu wpychasz końcówkę i wyślizguje się na tacy. Mam 65 lat i nie mam wątpliwości, że będę używał tych narzędzi do końca życia, i przekażę je komuś innemu, kto też będzie ich używał przez lata. Polecam każdemu, kto korzysta z tych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Odličan alat, kome je potreban sigurno neće pogrešiti. Kvalitet bitova standarno za Wiha-u. Kvalitet ostatka na visokom nivou. Uz normalno korišćenje potraj dugo. Świetne narzędzie, kto go potrzebuje, na pewno nie pójdzie źle. Standard jakości dla Wiha. Jakość pozostałości na wysokim poziomie. Przy normalnym użytkowaniu zajmie to bardzo dużo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Dostałam go dzisiaj. Skrzynka była dobrze zamknięta. Nie ma wybojów. Istnieje szeroki wybór wiertła. Użyłem go na śrubach elektroniki i wydaje się być legalny. Wiertła nie wydają się magnetyczne. Był wyposażony w kabel USB. Muszę jednak użyć go trochę dłużej, aby napisać bardziej precyzyjną recenzję. Zalety: - Aluminiowa obudowa z mechanizmem przyciskowym do otwierania - Ładny design - Magnetowa skrzynka, żeby wiertła nie odpadły - Całkiem urozmaicony Wady wady: - Wiertła nie magnetyczne - Podręcznik po chińsku - Dość duży/chubby w ręce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Very nice electric screwdriver. I have used it a couple of times and it works flawlessly. Recommended!! The seller is very fast and serious too!! Thanks a lot!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AdiVIP3
    DE
    22/10/2021

    Świetny produkt do małej i precyzyjnej pracy, wielką cechą jest to, że jest wyposażony w 2 biegi, co pozwala na jeszcze bardziej precyzyjną i bezbłędną pracę. Używam go głównie, gdy pracuję nad moimi samochodami. Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo dobrze! Świetne wykończenie i materiał! Myślałem, że to cyna, że pudełko było oznaczone znakiem, który najwyraźniej jest krwią... Nie zostałem oskarżony przez celników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    To piękny i solidny produkt. Wydaje się i wygląda ekstra, kawałki są też dość solidne. Ma wystarczający moment obrotowy, by obsługiwać wszystkie elektroniczne gadżety. Używałem go na laptopie i nie walczył o nic. Jest wart każdego centa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$4.61
    • US$5.99
    • US$52.99
    • US$90.08
    • US$34.99