Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Bardzo podobał mi się ten aparat, ma różne funkcje i jest bardzo praktyczne, obraz i doskonały nawet ze światłem i bez, widzenie w nocy i bardzo dobrze, aby zobaczyć doskonale. Naprawdę i wysokiej jakości aparat, zdjęcia są bardzo ostre Mówię o tym, kto ma zakład lub kto chce umieścić go w domu, ponieważ funkcja bycia w stanie słyszeć i mówić pomaga wiele do komunikacji i bardzo dobra funkcja. I bardzo łatwy do skonfigurowania i instalacji, ponieważ pomaga dużo ja, już w zestawach i bardzo szybko, pamiętając, że działa tylko 2.4, ale i tak połączyć i można korzystać z telefonu komórkowego w sieci 5.0 bez problemów. Naprawdę podobał mi się ten aparat

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    .... musisz mieć zdolności psychiczne, żeby to zainstalować. Gdybym nie znał drogi z innego aparatu Xiaomi, nigdy bym tego nie zrobił. ...i wszystko dlatego, że podręcznik jest tylko po chińsku. .. nurkuje na YouTube... To jedyne rozwiązanie. ...dobra jakość obrazu... ..dobrej jakości materiały.. ... Doskonała baza magnetyczna... .... To zasilacz, ale potrzebuje europejskiego adaptera. ..inne zgodnie ze specyfikacją produktu... Stosunkowo szybka misja!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Produkt jest ładny dobrej jakości wideo, ale najlepiej jest to ment dla chińskiego, ponieważ język jest w języku chińskim, a podręcznik użytkownika jest także w języku chińskim... Jakoś mi się udało... Wskazówki do połączenia 1. Wybierz lokalizację Chiny 2 jeśli łączysz się ręcznie, musisz znać chiński licząc od 1 do 9 😁 3 jeśli kupujesz kartę pamięci o 32 Gb nie więcej niż to, że jest zapisana do 32 Gb, ale jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobra jakość, ale... 4 gwiazdki, ponieważ ręczne tylko w języku chińskim, 2 godziny do pary, ponieważ trzeba umieścić obszar w chińskim w aplikacji Xiaomi Home, a następnie kod QR. nie rozpoznano, Więc musiałem użyć weryfikacji za pomocą numerów mówionych przez dźwięk po chińsku, użyłem linku na youtube, aby słuchać 1-10 w chińskim audio, aby w końcu połączyć urządzenie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Kamera dotarła za 10 dni. Jest on w dobrze - wykonane Xiaomi - stylowe pudełko. Wewnątrz znajduje się kamera, magnetyczny piedestał, klejący metalowy pierścień do stosowania na powierzchniach, na których nie przykleja się magnes. Kamera wykonana jest z doskonałej jakości tworzywa sztucznego i przyjemna w dotyku. Instrukcje są tylko w języku chińskim, ale to nie problem. Aby go zainstalować, musisz pobrać aplikację Xiaomi Home. Niestety, do tej pory działa tylko z chińskim serwerem, więc w aplikacji trzeba wybrać „Chiny" jako kraj, w przeciwnym razie instalacja nie jest udana. Instalacja chińskiego serwera jest łatwa i szybka (skanujesz kod QR obecny na kamerze). Po tygodniu użytkowania jestem bardzo zadowolony z kamery i polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Hi poziom produkt, bardzo dobra jakość 2K, dostawa na czas. QR nie działa.............. Trudności w połączeniu.......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Mała wskazówka dla wszystkich, którzy kupują urządzenie po prostu w Xiaomi Home App, aby zmienić region na Chiny trochę poczekać, aż aplikacja zaktualizuje kamerę będzie można znaleźć również w UE 👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Bardzo dobry produkt, ale trochę trudny do skonfigurowania tak, jak chcę i dostępny tylko na chińskim serwerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Nie działa w Indiach

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$27.71
    • US$95.99
    • US$129.99
    • US$31.99
    • US$20.78
    • US$31.17
    • US$65.82
    • US$34.49
    • US$22.99
    • US$45.03
    • US$32.19
    • US$61.97
    • US$42.99
    • US$29.99
    • US$31.99
    • US$23.09