Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5981)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(5981)
    • 5 Star(5853)
    • 4 Star(110)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2021

    Very nicely constructed screw driver set. The main case is metal with a plastic bottom. The inner tray is also plastic with magnets within to hold all the bits in. The magnets are strong enough to hold bits in when the case is upside down and shaken. The tray is push to release, and withstands shaking. The bits themselves are nicely machined with no burrs and look to be precise. Each bit is etched with the sizing and type to assist. The screw driver handle is all metal, with two opposing flat sides and a free spinning end to assist when pushing down.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    To jest naprawdę ładny zestaw narzędzi do małych rzeczy, jak praca na RC, jak ja. Uwielbiam też małe kliknięcie w jego część. Małe i bardzo zorganizowane. Magnetyczna partycja jest bardzo miła i naprawdę doceniam, że wszystko jest zaznaczone na każdej z nich. Nie wypróbowałem większych zestawów, ale jak na mały, to jest najlepszy sposób. 100% Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Jest to niesamowity zestaw precyzyjnych śrub i uchwytu bitowego. Do użytku domowego i profesjonalnego. Zewnętrzna obudowa wykonana z metalu, wewnętrzna obudowa wykonana z tworzywa sztucznego. Bithead trzyma się na swoim miejscu z uchwytem magnetycznym. Cały dom jest zamknięty za pomocą zamka sprężynowego, można go otworzyć po wciśnięciu górnej części metalowej obudowy. Powierzchnia uchwytu bitu jest drobna i jedwabista. Łatwo się z nim pracuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    24 dysze w pakiecie stalowym S2. Twardość bit 60 HRC. Dostępny w aluminiowym pudełku, kompaktowy rozmiar, łatwy do przenoszenia. Idealny do codziennego użytku w domu, jak również do elektroniki, takiej jak zegarki, kamery, radia, laptopy i smartfony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dobra jakość wykonania, dobra jakość pracy. W opisie w zasadzie wszystko jest zapisane. Nie ma tu nic specjalnego do złamania. Myślę, że jest to najlepsze narzędzie, które ma wszystko, czego potrzebujesz do naprawy małych urządzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Pudełko kartonowe ma nadruki typu bitów. Wewnętrzna oprawa ma również wydrukowane typ dla każdego miejsca, które uważam za miły dotyk. Innym miłym dotknięciem jest popychanie do otwarcia pudełka z mechanizmem chwytu na dole - jak na 2 zdjęciach. Metal bitów wydaje się utwardzać na podstawie zadrapań, które ledwo udało mi się z dobrą jakością. Końcówka każdego z bitów wydaje się być dobrze określona, co daje mi pewną pewność co do ich jakości. Według informacji drukowanych maksymalny moment obrotowy wynosi 2Nm. Jedyną rzeczą, która jest w jakiś sposób nierozważna, jest wyjęcie uchwytu do bitów z walizki. Podoba mi się cały zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Jeśli chodzi o produkt. W porządku, tak jak oczekiwano. Problemem jest to, że musiałem szukać na poczcie, ponieważ adres nie został spisany tak, jak się zarejestrowałem, a jako że był niekompletny, nie udało się dostarczyć go do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Dostawa w ciągu 10 dni. Kupiłem go za 16 dolarów, jakość jest dobra, oryginalna. Doskonały zestaw do naprawy małego sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    przyszedł szybko, lekka obudowa ze śrubokrętem i bitami, umieścić pod bitami na magneto, bity w etui idealnie pasują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    This is the second one I purchased for a friend. Nice quality and very presentable. I used a couple of the Torx bits and they appear to be hardened and well finished.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$28.86
    • US$13.99
    • US$5.99
    • US$56.99
    • US$30.02
    • US$28.86
    • US$5.55
    • US$34.64
    • US$27.99
    • US$19.99
    • US$49.99
    • US$21.84
    • US$9.99
    • US$26.55
    • US$17.24
    • US$14.99
    • US$40.47