Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5676)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(5676)
    • 5 Star(5569)
    • 4 Star(95)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    TR-> Produkt jest bardzo dobrej jakości i przybył szybko, niż oczekiwałem. Jest bardzo ergonomiczny i stylowy. Negatywne jest to, że gdy pudełko się trzęsie, to brzmi jak przycinanie. Ponadto, plastikowy wewnętrzny pojemnik trzymający śrubokręt nie jest jakość. Oczywiście nie jest to oczekiwane dla produktu tej jakości. EN-> Produkt jest bardzo wysokiej jakości i dotarł szybciej niż się spodziewałem. Ma bardzo ergonomiczną i stylową strukturę / fel. Minusem jest to, że gdy pudełko jest wstrząśnięte, pojawia się dźwięk przycinania. Ponadto, plastikowa wewnętrzna nasadka, która trzyma śrubokręt, nie jest dobrej jakości. Jest to oczywiście sytuacja niespodziewana dla produktu tej jakości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Metalowy śrubokręt z końcówkami magnetycznymi, który jest ogólnie dobrej jakości, zewnętrzna powłoka wykonana jest z aluminium, a wewnętrzna podstawa z tworzywa sztucznego, Jedynymi szczegółami są stemplowanie typu końcówki, które są źle opieczętowane i plastikowa podstawa, która ma kaczkę z białymi liniami jakby miała się złamać, co mam nadzieję, że się nie stanie. Przyszło do mnie w niecałe dwa tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Produkt dotarł zgodnie z opisem. Został wysłany przez CZ przez DPD, przybył po 5 dniach. Jakość jest bardzo dobra i mogę polecić ten zestaw śrubokrętów! Świetny do laptopa/telefonu komórkowego/pc i ogólnie do codziennych zadań małych rzemieślników, takich jak pilot, zabawki itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ładnie spakowane, miłe uczucie dla sprawy Alu. Wewnętrzna obudowa/posiadacz jest plastikowa, ale dobrej jakości. Odcinki śrub są trzymane na miejscu przez magnesy, to miłe, ale trochę trudno je wyciągnąć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Przybył do stanu Rondônia w Brazylii, chciał zobaczyć materiał tej kluczowej gry Xiaomi. Wszystko idealne, dobrze zapakowane, bez ugniatania i załamań. 👏👏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nowsza wersja zawiera zaktualizowany projekt i nowy zestaw bitów. To może być dla Ciebie ważne, zobacz zdjęcia i numery seryjne, aby zobaczyć, który z nich będziesz potrzebował. Jakość jest na najwyższym poziomie. Mój drugi zestaw. Starsza wersja S/N: DZN4000CN, nowsza: DZN4020CN

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    доставка быстро, комплектация немного отличается от фото, что предложенно на сайте. это новая версия

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały zestaw, bardzo wygodny futerał, kawałki trzymane są w futerale na magnesach. Śrubokręt ma obrotowy łeb, więc bardzo łatwo go używać. Jakość przerosła wszelkie oczekiwania. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Piękne bardzo estetyczne, małe pudełko przybyło dobrze na zewnątrz, ale w środku małe uderzenie, które zmyło farbę. Działają bardzo dobrze, końcówki są jakości, jest bardzo estetyczny, a jego sprawa jest bardzo praktyczna. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Jeśli chodzi o produkt. W porządku, tak jak oczekiwano. Problemem jest to, że musiałem szukać na poczcie, ponieważ adres nie został spisany tak, jak się zarejestrowałem, a jako że był niekompletny, nie udało się dostarczyć go do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 104
    • Ft4 580
    • Ft6 696
    • Ft11 634
    • Ft20 099
    • Ft10 223
    • Ft13 750
    • Ft11 988
    • Ft3 524
    • Ft14 104
    • Ft5 286
    • Ft10 046
    • Ft5 493
    • Ft12 211
    • Ft4 883
    • Ft5 991
    • Ft13 100
    • Ft6 345