Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6003)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(6003)
    • 5 Star(5874)
    • 4 Star(110)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2017

    It weight a lot and everything feel so stable, before I bought it I wrote to wiha germany if it is real that the cooperate with xiaomi and they do reply that it is real. evreything feels already high quality and I like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    TR-> Produkt jest bardzo dobrej jakości i przybył szybko, niż oczekiwałem. Jest bardzo ergonomiczny i stylowy. Negatywne jest to, że gdy pudełko się trzęsie, to brzmi jak przycinanie. Ponadto, plastikowy wewnętrzny pojemnik trzymający śrubokręt nie jest jakość. Oczywiście nie jest to oczekiwane dla produktu tej jakości. EN-> Produkt jest bardzo wysokiej jakości i dotarł szybciej niż się spodziewałem. Ma bardzo ergonomiczną i stylową strukturę / fel. Minusem jest to, że gdy pudełko jest wstrząśnięte, pojawia się dźwięk przycinania. Ponadto, plastikowa wewnętrzna nasadka, która trzyma śrubokręt, nie jest dobrej jakości. Jest to oczywiście sytuacja niespodziewana dla produktu tej jakości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2017

    High quality well packed fast shipping and quick delivery highly recommended 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Fantastyczny zestaw śrubokrętów, który krzyczy jakość. Obudowa wykonana jest z gładkiego aluminium, które czuje się fantastycznie w rękach, a śruba sterownik i kawałki same się utrzymały do sporej ilości użytkowania. Kawałki nie wykazały śladów zużycia nawet po rozebraniu śrub. Kawałki same w sobie są ładnie trzymane, zarówno futerał jak i śrubokręt uchwyt przez magnesy. Zalety: Fantastyczna jakość Trwałe / działa zgodnie z przeznaczeniem Ładna obudowa Przesyłka była punktualna (Australia) Standardowy rozmiar bitu, więc można użyć innych podobnych bitów Wady: Główny uchwyt kierowcy wymaga trochę siły, aby usunąć ze sprawy Uwagi: Byłoby miło mieć podobny zestaw / futerał, ale z kawałkami, które nie zostały zawarte w tym zestawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Metalowy śrubokręt z końcówkami magnetycznymi, który jest ogólnie dobrej jakości, zewnętrzna powłoka wykonana jest z aluminium, a wewnętrzna podstawa z tworzywa sztucznego, Jedynymi szczegółami są stemplowanie typu końcówki, które są źle opieczętowane i plastikowa podstawa, która ma kaczkę z białymi liniami jakby miała się złamać, co mam nadzieję, że się nie stanie. Przyszło do mnie w niecałe dwa tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    this product is awesome and very useful in day to day activities. quality was very superior and durable. while using tool it’s very handy and smoothly reliable to work on it .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    Really well made, all bits are magnetic and the case is beautiful, it has a push to release button to open the pack, very happy with them!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2017

    amazing product from banggood is selling.. very nice job done by Xiaomi.. thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    kargo süresi çok iyi. ürün hem ergonomik hemde uçların mıknatıslı olması kullanımı kolaylaştırıyor. kutusundan tutun uçlara kadar kaliteli, kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2019

    איכותי! נראה שזה Xiaomi מקורי. לא חיקוי. הוא הוא טוב אחד!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$20.03
    • US$13.99
    • US$45.59
    • US$28.86
    • US$7.64
    • US$4.81
    • US$32.99
    • US$28.59
    • US$21.93
    • US$12.99
    • US$21.84
    • US$24.78
    • US$14.85
    • US$34.49
    • US$18.44
    • US$15.00
    • US$49.99