Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Pompa doskonale sprawdza się w pracy. Użyłem go kilka razy, aby napompować opony rowerowe i potrzeba około 3 minut, aby napompować od połowy do perfekcji. W inne dni nadmuchuję opony od 1,9 bar do 2,5 w 5 minut. Bateria działa dość dobrze, w oparciu o ograniczone użycie. Pompa wykonana jest z wysokiej jakości materiałów. Kiedy nadmuchiwanie wydaje trochę hałasu i wąż jest ciepły, ale nie mam co narzekać. Jest to wysokiej jakości pompa z portem USB-C. Dobra jakość od Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Zamówienie 14.9. Wysłane 16.9. Przyszło kurierem Banggood Express 27.9. Delikatnie wcisnął prawy róg pudełka, ale w środku bez żadnych śladów uszkodzeń. Test przebiegł bez problemu, piłki szybko się napompowały. Po prostu przełącz PSI na BAR, albo jeśli to jest zgłaszane, to jest bezcelowe. Prosta operacja. Ustaw wartość sama się wyłączy po osiągnięciu wartości. Rekomenduję, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonały produkt, przekraczając moje oczekiwania, jakość materiałów jest dobra, podoba mi się sposób tak łatwej w obsłudze i skonfigurować go do samochodu, motocykla, roweru lub piłki sportowej, zatrzymuje się automatycznie, gdy osiągniesz zaprogramowane ciśnienie, Hałas, który wydaje, gdy sprężanie powietrza jest dopuszczalne, przynosi swoje akcesoria do różnych zaworów, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Superszybka dostawa! Kupiłem pompę, żeby napompować opony wózka mojej córki i żeby sprawdzić ciśnienie w oponach podczas zmiany opony. Pompa szybko napompowała małe opony wózka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 15 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    W pakiecie jest tylko chińska instrukcja bez angielskiego, więc wydedukowałem kontrolę w jakiś sposób, na szczęście jest bardzo prosta i intuicyjna. Materiały są wysokiej jakości w dotyku, rozmiar jest to większy powerbank, więc satysfakcja. Kontrola, w pamięci są wstępnie ustawione wartości dla motocykla, motocykla, samochodu, piłki, ale oczywiście można je zmienić za pomocą przycisków. Po osiągnięciu ustawionego ciśnienia, kompresor sam się wyłącza. Naciski jednostki to bar i psy. Dmuchanie jest trochę wolniejsze, ale warto:). Kontrola ciśnienia jest również kwestią oczywistą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo miły i pomocny produkt. W opakowaniu znajdują się 2x dodatkowe zawory i czarna torba do przechowywania z małą kieszenią wewnątrz, gdzie można przechowywać te zawory. Wady: Brak kabla ładowania USB i tylko instrukcja obsługi. Tutaj znajdziesz instrukcja ENG/CZ/SK/HU. https://drive.google.com/folderview?id=1lqas_LPhUCB4Ll7w0s3W-sVQCsUjW3Wb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dobra, super

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Xiaomi Mijia 1S Air Pump jest świetnym produktem, który jest dość przydatny w transporcie i może być używany w celach awaryjnych. Możesz użyć tego jako pompy powietrza do roweru, roweru, samochodu i przedmiotów sportowych, takich jak Football, siatkówka itp. Można również sprawdzić ciśnienie w oponie. Dzięki akumulatorowi 4000mAh i ładowaniu typu C, nigdy nie zabraknie ci energii. Nasze krótkie wideo: https://youtu.be/LUdhfOPjSi8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, który spełnił moje oczekiwania, to doskonały pomocnik do nadmuchiwania kół. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 788
    • Ft4 258
    • Ft4 258
    • Ft8 519
    • Ft5 674
    • Ft3 029
    • Ft2 268
    • Ft4 159
    • Ft2 619
    • Ft4 549