Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Zamówienie 14.9. Wysłane 16.9. Przyszło kurierem Banggood Express 27.9. Delikatnie wcisnął prawy róg pudełka, ale w środku bez żadnych śladów uszkodzeń. Test przebiegł bez problemu, piłki szybko się napompowały. Po prostu przełącz PSI na BAR, albo jeśli to jest zgłaszane, to jest bezcelowe. Prosta operacja. Ustaw wartość sama się wyłączy po osiągnięciu wartości. Rekomenduję, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonały produkt, przekraczając moje oczekiwania, jakość materiałów jest dobra, podoba mi się sposób tak łatwej w obsłudze i skonfigurować go do samochodu, motocykla, roweru lub piłki sportowej, zatrzymuje się automatycznie, gdy osiągniesz zaprogramowane ciśnienie, Hałas, który wydaje, gdy sprężanie powietrza jest dopuszczalne, przynosi swoje akcesoria do różnych zaworów, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Superszybka dostawa! Kupiłem pompę, żeby napompować opony wózka mojej córki i żeby sprawdzić ciśnienie w oponach podczas zmiany opony. Pompa szybko napompowała małe opony wózka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 15 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo miły i pomocny produkt. W opakowaniu znajdują się 2x dodatkowe zawory i czarna torba do przechowywania z małą kieszenią wewnątrz, gdzie można przechowywać te zawory. Wady: Brak kabla ładowania USB i tylko instrukcja obsługi. Tutaj znajdziesz instrukcja ENG/CZ/SK/HU. https://drive.google.com/folderview?id=1lqas_LPhUCB4Ll7w0s3W-sVQCsUjW3Wb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dobra, super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Xiaomi Mijia 1S Air Pump jest świetnym produktem, który jest dość przydatny w transporcie i może być używany w celach awaryjnych. Możesz użyć tego jako pompy powietrza do roweru, roweru, samochodu i przedmiotów sportowych, takich jak Football, siatkówka itp. Można również sprawdzić ciśnienie w oponie. Dzięki akumulatorowi 4000mAh i ładowaniu typu C, nigdy nie zabraknie ci energii. Nasze krótkie wideo: https://youtu.be/LUdhfOPjSi8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, który spełnił moje oczekiwania, to doskonały pomocnik do nadmuchiwania kół. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Byłem rozczarowany, że nie przynosi kabla do ładowania, instrukcje powinny być w różnych językach. Posiadanie takich wad nie jest tanim produktem. A teraz dowiodę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt jest super, a także dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft6 560
    • Ft4 742
    • Ft4 736
    • Ft9 111
    • Ft26 984
    • Ft13 835
    • Ft29 532
    • Ft9 478
    • Ft8 748
    • Ft5 632
    • Ft6 930
    • Ft9 468
    • Ft2 207
    • Ft3 154
    • Ft21 876
    • Ft18 592
    • Ft4 101
    • Ft5 831