Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(588)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(588)
    • 5 Star(544)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2022

    English The product arrived in 11 days. Much better and better quality than I expected. packaging is pretty good. I really like the box it is in. very meticulously made. XIAOMI quality is indisputable. I advise. The product reached me without any problems. thanks. Türkçe Ürün 11 günde geldi. Beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli. paketleme gayet iyi. İçinde bulunduğu kutuyu gerçekten çok beğendim. Çok titizlikle yapılmış. XIAOMI kalitesi tartışılmaz. Ben öneririm. Ürün elime sorunsuz ulaştı. teşekkürler.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Bardzo zadowolona. Przyszło 2 tygodnie przed terminem! Stan produktu był trochę zarysowany na pudełku, ale nie byłem szczególnie zaniepokojony. Zawartość jest perfekcyjna. Podoba mi się również jasność i funkcja, która pozwala przełączać się między białym i ciepłymi kolorami. Bezprzewodowy kontroler jest tak atrakcyjny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Zamówienie 8/21 (Sat) Zamówienie miało przybyć w 9/6, ale przybyło dzisiaj (28 sierpnia) Jeśli masz 323 cale monitora, kupiłeś kiedykolwiek zakłócenia światła Myślę, że opakowanie jest w dobrym stanie. Skrzynka też była nietknięta. Światło i podstawka oraz bezprzewodowy pilot Bezprzewodowy pilot jest wygodny. Wciśnij do ON/OFF Po obróceniu jasność jest silna lub słaba (akumulatory AAA nie są włączone) Naciśnij i obracaj, aby zmienić temperaturę koloru. Nie przeszkadza mi odbicie w monitorze. Martwiłam się o BenQ, ale zdecydowałam się na zawał, bo była bezprzewodowa. Czy w przyszłości marka zostanie zmieniona na XIAOMI?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    デュアルモニター用にライト2台目を購入。 6/15注文、6/23到着。 外箱の一部破損は許容範囲であるが、中のケース(商品自体は無事)まで破損していたのには、開封時に焦った。 xiaomi が商品パッケージとして堅牢な箱を用意してくれたおかげで商品は至って無事だったが、せめてテフロンで巻くなり梱包をもう少しどうにかして欲しいと思った。 コロナ禍に約1週間で届けてくれたのは有り難いし、結果オーライで商品自体は破損していなかったので評価は星5とするが、ロジスティクスサービスは星2。 初めてBanggoodで買物したが、この梱包では間違ってもモニターやタブレット等は恐ろしくて注文できない。 使用レポートとして、デュアル運用は問題なし。 リモコン長押しですぐ接続でき、左右のモニターで同じ挙動をしている。 リモコン用の電池が付属していた。 結果としては、買って良かった。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Delivery from Banggood from HK was very fast. I ordered on 29/11 and received the item 9 days later on 8/12. That is amazingly fast for an item that had to travel from Hong Kong to UK, England. The packaging took minimal damage as you can see from my images, which is also very impressive. This is the older version of the light bar. There is a smart version of this (connects to apps) that supposedly has an additional 5 CRI, although it's hard to confirm this as documentation around the internet varies. Let's just say this model is at least CRI 90. The quality of the product is very good. It feels mostly like aluminium and if any of it is plastic, it's very high quality plastic. The mount/clip is surprisingly heavy and sturdy and it fits my ASUS TUF VG249Q perfectly. Although the clip does cover the top of my monitor slightly and looks like notch. Which is fine as I have a notch on my iPhone and MacBook Pro anyway, so I'm used to it! This is an issue for my monitor only because the bezels are very very thin, unlike many other monitors so it might be fine on your monitor. Back to the light itself, it gets very bright and has made my desk space generally more comfortable to work at. The wireless remote looks minimal and works great. I'm very surprised at how good this product is for the price. I'm glad I opted for this light instead of the BenQ one which is another very popular monitor lamp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jestem zadowolony z wysyłki, dostawa z CN do Sydney zajęła 13 dni. Opakowanie dotarło w dobrym stanie. Łatwy w konfiguracji i działa świetnie dla mojej instalacji wfH i zmniejsza zmęczenie oczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    To zajęło 13 dni. Skrzynka została uszkodzona podczas wysyłki, ale nie za bardzo. Doradzam sprzedającemu, aby użyć folii bąbelkowej dla dodatkowego bezpieczeństwa. Jakość budowy jest o wiele lepsza niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Otrzymałem go w ciągu 8 dni od zamówienia. Jak mówią recenzje innych ludzi, w pudełku były wgniecenia Nie ma problemów z produktem i jest z niego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Beautiful lamp! Looks great and works great. As described the light does not reflect on the monitor. The housing is made of aluminum, very stable and good looking in black matte. The operation with the turnknob is very intuitive and easy. Really a great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Po zakupie jednego był dobry, więc kupiłem inny. Pierwszy z nich był łatwo zainstalowany na monitorze. Ma elegancki design, który rozjaśnia ręce i ułatwia tworzenie odręcznych notatek. Nie tylko wyregulowałeś jasność, ale także możesz dostosować kolor, dzięki czemu wygodnie jest zrównoważyć otaczające światło. Podobał mi się również prosty design z dobrą teksturą i luksusowym uczuciem. Jednak drugi samochód nie był zbyt dobry. Skrzynka została zmiażdżona, kiedy została wysłana. Na pierwszy rzut oka wydawało się, że nie ma problemu w środku, ale kiedy go włączyłem, mogłem wybrać tylko zimny kolor lub ciepły kolor. Nie ma neutralnego koloru. Nie wiedziałem, jak go zresetować, więc kręciłem film i próbowałem zadać pytanie, i to wróciło naturalnie. Spróbuję go użyć przez jakiś czas. Ponadto, jeśli grubość monitora, który ma być dołączony, natychmiast się przesunie. Siła tarcia antypoślizgowej gumy z tyłu wydaje się słaba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$41.45
    • US$36.79
    • US$17.24
    • US$52.89
    • US$42.41
    • US$24.99
    • US$64.05
    • US$69.99
    • US$22.99