Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Produkt został dostarczony w kolejności bez uszkodzeń i komplikacji, Pomimo lekko uszkodzonego pudełka (zdjęcie). Szybkość dostawy była szybka (20 dni) i dotarła w określonym terminie dostawy. Jest to kolejny doskonały produkt sprzedawany przez Xiaomi. Opakowanie produktu było absolutnie doskonałe i ładnie przetworzone. Dostałem dokładnie to, czego oczekiwałem po produkcie. Jakość przetwarzania i rzeczywista produkcja produktu jest naprawdę świetna, wysokiej jakości i profesjonalnie przetwarzana bez błędów. Niesamowity produkt, który jest prosty i bez zbędnych rzeczy. Wykończenie powierzchni wszystkich części jest eleganckie (macie czarne) i nie pozostawia odcisków palców. Lampa LED jest przymocowana do uchwytu (stojaka) za pomocą mocnego magnesu i moc jest wystarczająca. Dobrze trzyma się na wyświetlaczu jako całość i nie ma potrzeby dodatkowych regulacji w celu zapewnienia stabilności. Oprawka jest bardzo wytrzymała, mocna i posiada gumkę, dzięki czemu nie porysuje monitora. Sama lampa LED może być lekko obracana w obudowie, co jest wystarczające do regulacji oświetlenia w razie potrzeby. Moc jest za pośrednictwem kabla USB C, który jest oczywiście wliczony. Światło jest wystarczająco intensywne (silne) i akceptuję słabszą (mniejszą) intensywność światła na ustawieniach MIN. Nic nie odbija się na wyświetlaczu i praca jest dobra, ponieważ nie olśniewa oczu. Pilot jest bezprzewodowy, praktyczny, doskonale trzyma się na stole (nie ślizga się), a nawet wygląda świetnie. Pilot jest prosty i pozwala na włączanie i wyłączanie światła, a także przyciemnienie światła i dostosowanie temperatury światła. Latarki do zdalnego sterowania nie zostały włączone, jak opisano w opisie. Doskonały stosunek wydajności do ceny. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z produktu. Mogę tylko polecić produkt i sprzedającego. Kciuk w górę! Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ładna! Opakowanie jest funkcjonalne i chroni produkt. Jednostka wygląda naprawdę dobrze, a podstawa jest ładnie zrównoważona, więc lampy pozostają na miejscu. Światło jest stałe, przyciemnienie nigdy nie powoduje migotania. Pilot wygląda futurystycznie i elegancko, działa w zasięgu 5m. Skarżą się tylko, że obrót jest bardzo ograniczony, ok. 15 stopni, co utrudnia używanie lampy na twarzy do rozmów wideo. Sprawdź grubość wyświetlacza, podstawka jest tak zaprojektowana, aby zmieściła się na ekranach ok. 20 mm. Bardzo zadowolony z tej jednostki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Mam tę lampę w użyciu od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że praca rano czy wieczorem czuje się dla oczu teraz. Nie używałem funkcji ze zmianą kolorów. (nie wiem, czy jest to naprawdę potrzebne, czy tylko chwyt). Ale posiadanie otaczającego światła w jeszcze dość ciemnym pokoju naprawdę zmniejsza napięcie oczu
    Lampa po prostu leży na monitorze (nie wymaga śrub), a stosunkowo ciężka stopa zapewnia jej bezpieczeństwo i bezpieczeństwo. Doskonale, jeśli monitor posiada port USB, który może zasilić lampę (automatycznie włącza się wraz z mocą portu USB). Połączenie między stopą a paskiem światła jest tylko magnetyczne, więc nie noszenie, jeśli często zmieniasz kąt.
    Światło może być kontrolowane (włącz/wyłącz, przyciemnij, kolor) za pomocą urządzenia zdalnego, które wymaga 2 baterii AAA (nie zawiera!). Pilot może być otwarty przez lekkie przekręcenie okładki (patrz symbole blokady).
    Kupiłem to z kuponem rabatowym, ale w międzyczasie zamówiłem kolejny dla mojej żony. Zdecydowanie mogę to polecić. " data-original='Perfact lamp for reduced eye strain ! ("augenfreundlich")
    I have this lamp in use for some time now and I must say working in the morning or evening feels much for the eyes now. I haven't used the features with changing colors (not sure if that's really needed or jus a gimmick). But having some surrounding light in a still rather dark room really reduces eye strain
    The lamp just sits on the monitor (no screws required), and the relatively heavy foot keeps it there secure and safe. Perfect if your monitor has some USB port itself to power the lamp (automatically switches on with power on the USB port). The connection between the foot and the light bar is just magnetic, so no wearing if you change the angle frequently.
    The light can be controlled (on/off, dim, color) by the remote device, which requries 2 AAA batteries (not included!). The remote can be opened by slightly twisting the cover (see lock symbols).
    Bought this with a discount coupon, but meanwhile I have ordered another one for my wife. I can definitely recommend this. '>Idealna lampa na obniżone napięcie oczu! („Augenfreundlich")
    Mam tę lampę w użyciu od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że praca rano czy wieczorem czuje się dla oczu teraz. Nie używałem funkcji ze zmianą kolorów. (nie wiem, czy jest to naprawdę potrzebne, czy tylko chwyt). Ale posiadanie otaczającego światła w jeszcze dość ciemnym pokoju naprawdę zmniejsza napięcie oczu
    Lampa po prostu leży na monitorze (nie wymaga śrub), a stosunkowo ciężka stopa zapewnia jej bezpieczeństwo i bezpieczeństwo. Doskonale, jeśli monitor posiada port USB, który może zasilić lampę (automatycznie włącza się wraz z mocą portu USB). Połączenie między stopą a paskiem światła jest tylko magnetyczne, więc nie noszenie, jeśli często zmieniasz kąt.
    Światło może być kontrolowane (włącz/wyłącz, przyciemnij, kolor) za pomocą urządzenia zdalnego, które wymaga 2 baterii AAA (nie zawiera!). Pilot może być otwarty przez lekkie przekręcenie okładki (patrz symbole blokady).
    Kupiłem to z kuponem rabatowym, ale w międzyczasie zamówiłem kolejny dla mojej żony. Zdecydowanie mogę to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Pudełko było uszkodzone, ale produkt jest w porządku. Powinieneś przyjść lepiej chroniony. Zamówienie przybyło na czas. Produkt był dokładnie taki, jak zamówiono. Doskonała jakość. Łatwy w użyciu. Jest wyposażony w kabel USB-A do USB-C od 1,2 metra. Wyjątkowo niezadowolony z usług przewoźnika GLS. Podał informację, że nie można wejść z powodu nieobecności, kiedy w rzeczywistości nawet nie zadzwonił, musiałem iść do sklepu Parcel Shop kiedy płaciłem za dostawę do domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Otrzymałem dokładnie to, co zamówiłem. Absolutnie niesamowita obsługa (śledzona i szybka wysyłka itp.). Lampa wygląda oszałamiająco i nie ma żadnej wady (używa ją już od jednego dnia). Jeśli myślisz o zakupie tego zamiast benq light screenbar (który jest drogi af) jak ja - polecam ten latarnik w 100%. Ma te same funkcje, prawdopodobnie bardzo podobne, jeśli nie ten sam pasek CCT LED (z tego co wiem) i nawet chłodny pilot (w przeciwieństwie do benq), więc nie musisz go dotykać za każdym razem, gdy chcesz go kontrolować. Wrzucę kilka zdjęć, jak jest montowany w moim telewizorze, bo jeszcze nie kupiłem monitora. Wszystkie rozważane rzeczy (cena, wygląd, wysyłka, nieruchomości itp.), muszę powiedzieć, że jest to niesamowita umowa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Oszałamiająca lampa, może być regulowana super wygodna i jest zainstalowana nad zakrzywionym monitorem przy moim biurku. Brak odłamków na powierzchni ekranu. Załączone zdjęcia z wyłączonym/zimnym/ciepłym światłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Paczka była w doskonałym stanie. Produkt jest świetny. To moje pierwsze zamówienie z Bang dobre. Com i czuję się bez słów!!!! Bardzo dobra jakość produktu 😁😁😁😁 Spójrz na zdjęcia ❤️❤️❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    To zajęło 13 dni. Skrzynka została uszkodzona podczas wysyłki, ale nie za bardzo. Doradzam sprzedającemu, aby użyć folii bąbelkowej dla dodatkowego bezpieczeństwa. Jakość budowy jest o wiele lepsza niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Paczka dotarła na czas i jest w idealnym stanie. Doskonały produkt i gorąco polecam. Latarnia oświetla prawie całą przestrzeń biurka. Pilot wraz z latarnią jest bardzo stylowy i elegancki i bardzo wygodny w użyciu. Byłem zaskoczony widząc funkcję regulacji temperatury kolorów, a także ciepłe światło obok białego światła, nie zdawałem sobie z tego sprawy podczas sprawdzania opisu produktu. To mój pierwszy produkt Banggood i jestem bardzo zadowolony i zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Awesome lightbar, it lights up a big desk space, the remote control is worth the extra money from a baseus screenbar, its really convinient to adjust brightness and color temp. Its really good for night usage, now i cant use my pc without it. Only downside is that you cant change the leds, if it malfunctions then you throw it away, other than that highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 432
    • Ft4 307
    • Ft11 851
    • Ft10 157
    • Ft5 416
    • Ft103 973
    • Ft9 141
    • Ft10 157
    • Ft22 165
    • Ft11 173
    • Ft18 625
    • Ft13 544
    • Ft9 141
    • Ft77 555
    • Ft33 249
    • Ft22 473
    • Ft13 175
    • Ft24 628