Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(324)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(324)
    • 5 Star(298)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Niesamowite. Używam go z moim projektorem i sprawia, że oglądanie filmów i seriali wydaje niewiele. I przyszedł czarny, który był lepszy niż biały moim zdaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Bardzo szybka wysyłka Opakowanie jest trochę ugniatane na rogach, ale produkt jest dobrze chroniony Próbowałem połączenia BT i ma dobry dźwięk... panienko próbowałem przez kabel SPDIF.... ale nie wiem, gdzie się łączy w MI TV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Pasek jest bardzo dobry, to już drugi kupuje i wiem, że jest bardzo dobry produkt. Kolejną rzeczą była dostawa, paczka dotarła ze skrzynką i bez pieczęci, załączonych zdjęć. Mam nadzieję, że bar będzie w idealnym stanie, kiedy go zainstaluję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JanVIP3
    CZ
    17/05/2021

    Bardzo stylowy, dobrze wyprodukowany. Naprawdę ładny kawałek do twojego pokoju. Dźwięk jest bardzo dobry. To bardzo ciekawe, jak bardzo czułe jest to miejsce. Jeśli umieścisz to na biurku, dźwięk jest zniekształcony, ponieważ tweetery odbijają dźwięk o biurko. Idealne miejsce jest na ścianie, albo przynajmniej na krawędzi, aby dać wolne miejsce dla tweeterów. Środkowy środek i bas nie są tak czułe, więc konfiguracja obrazu działa odpowiednio. Problem w tym, że powersource wytwarza hałas, jak alarm samochodowy, ale bardzo cichy. Mam nadzieję, że przyda mi się kolejny, żeby problem zniknął. Kolejną kwestią jest Aux in (wejście 3,5 mm jack) ma bardzo agresywne usuwanie hałasu, więc nie jesteś w stanie słuchać muzyki niskiej głośności. Bluetooth działa dobrze. Nie testowałem jeszcze innych wejść. Ponad wszystko bardzo mi się podoba, głównie ze względu na wygląd i dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Fantastyczny soundbar. To już mój drugi zakup: tym razem na biało. Jedyną negatywną kwestią jest brak łączności HDMI ARC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Świetnie wygląda urządzenie, jakość dźwięku jest wspaniała, dołączony adapter eu jest bezużyteczny, nie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Idealna rzecz. Dobra jakość i dźwięk, 👍✔️😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Przesyłka bardzo zła....skrzynka została otwarta podczas wysyłki....bardzo zła obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Muszę powiedzieć, że byłem trochę sceptyczny, ale do cholery jest idealny! Dostawa była szybka, jakość jest super dobra, dobrze zapakowane, a także przyszedł z adapterem, dziękuję 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dźwięk jest zrównoważony we wszystkich częstotliwościach. Doskonała łączność za tę cenę. Szkoda, że brak pilota. Ogólnie jestem zadowolony w tej cenie nie można prosić o więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 155
    • Ft25 737
    • Ft25 552
    • Ft12 005
    • Ft24 628
    • Ft32 634
    • Ft13 852
    • Ft10 157
    • Ft6 771
    • Ft11 851