Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Poród był dobry. Soundbar w dobrej cenie. Niestety w pakiecie nie było żadnej wtyczki UE, chociaż została ona zapisana w opisie. Dlatego dedukcja gwiazd.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Niesamowite. Używam go z moim projektorem i sprawia, że oglądanie filmów i seriali wydaje niewiele. I przyszedł czarny, który był lepszy niż biały moim zdaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JanVIP4
    CZ
    17/05/2021

    Bardzo stylowy, dobrze wyprodukowany. Naprawdę ładny kawałek do twojego pokoju. Dźwięk jest bardzo dobry. To bardzo ciekawe, jak bardzo czułe jest to miejsce. Jeśli umieścisz to na biurku, dźwięk jest zniekształcony, ponieważ tweetery odbijają dźwięk o biurko. Idealne miejsce jest na ścianie, albo przynajmniej na krawędzi, aby dać wolne miejsce dla tweeterów. Środkowy środek i bas nie są tak czułe, więc konfiguracja obrazu działa odpowiednio. Problem w tym, że powersource wytwarza hałas, jak alarm samochodowy, ale bardzo cichy. Mam nadzieję, że przyda mi się kolejny, żeby problem zniknął. Kolejną kwestią jest Aux in (wejście 3,5 mm jack) ma bardzo agresywne usuwanie hałasu, więc nie jesteś w stanie słuchać muzyki niskiej głośności. Bluetooth działa dobrze. Nie testowałem jeszcze innych wejść. Ponad wszystko bardzo mi się podoba, głównie ze względu na wygląd i dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Fantastyczny soundbar. To już mój drugi zakup: tym razem na biało. Jedyną negatywną kwestią jest brak łączności HDMI ARC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo ładne wykonanie wizualnie niepozorne, ale wysokiej jakości. Dźwięk jest bardzo jasny i czysty w wysokiej, ale z basu nisza jest słaba. Mimo to wydajność cenowa bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Halo, ten artykuł dotarł do mnie dzisiaj, ale nie działa czujnik nie czyni jego funkcji powitaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo szybka dostawa i bardzo dobra jakość dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetny produkt za dobrą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    ❤️❤️gyorsan ideért és a hangzása is brutál

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 505
    • Ft13 112
    • Ft22 620
    • Ft16 390
    • Ft4 587
    • Ft55 735
    • Ft36 062
    • Ft29 505
    • Ft21 308
    • Ft9 843