Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(261)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(261)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Trochę się bałem, ale to przerosło moje oczekiwania. Bardzo dobre zdjęcia. APP MiHome natychmiast rozpoznała drukarkę i działała 5 gwiazdek. Szybka dostawa zgodnie z obietnicą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobry produkt Proszę nie oczekiwać jasności dslr Jeśli używasz w Indiach, skorzystaj z lokalizacji głównej sieci lądowej w aplikacji MI HOME. Dostarczenie zajmuje 22 dni. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobra jakość zdjęć. Nie wiem, dlaczego miałem problemy z telefonem, żeby połączyć odcisk, jest zablokowany na „zdobycie statusu drukarki" i nie drukuje. Ale przypuszczam, że to moja wina smartfona, bo niż próbowałem z innym smartfonem i wszystko było w porządku. To prezent świąteczny dla mojej dziewczyny, więc nie potrzebuję go do pracy ze smartfonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Zajęło to 25 dni. Pudełko i podręcznik są w języku chińskim, jednak istnieje kilka filmów w Internecie i podręcznik w języku angielskim tbm, wystarczy dać Google. Miałem zadanie, aby sparować z Androidem, aby to działa musiał ustawić Mi Home dla lokalizacji i języka angielskiego w Chinach. Warte czekania i inwestycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo dobra drukarka. Połączenie z Mi 9se i Xiaomi Home App działa idealnie, połączenie jest bardzo proste. Główne odciski, dobra cena i szybka wysyłka. Jestem szczęśliwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Drukarka jest mała i przenośna, łatwa w użyciu do druku prostego zdjęcia, cena papieru jest jedną z najtańszych na rynku, to sprawiło, że kupiłem, jakość zdjęcia jest dobra (ale wierzę, że ma lepsze). Aby korzystać z aplikacji muszą być ustawione Chiny kontynentalne, jednak można umieścić język w języku angielskim. Nie mogłem użyć animowanej funkcji zdjęć, pojawiają się błędy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Jakość druku nie robi wrażenia, ale już na to liczyłam. Niektóre trudności z połączeniem z telefonem komórkowym (Niezbędne jest ustalenie lokalizacji w Chinach w Mi Home).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Drukowanie bardzo wyraźnych zdjęć, ciekawa funkcja dla zdjęć a (animowana) tylko negatywna uwaga, zdjęcia są małe Ps. Instrukcja obsługi jest w języku chińskim, ale aplikacja została zaktualizowana i jest teraz w języku włoskim i przy okazji jest naprawdę bardzo intuicyjny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Zamówiłem tę drukarkę, żeby dać ją mojej dziewczynie, była naprawdę szczęśliwa, to jest dobry pomysł na prezent i bardzo funkcjonalny. Polecam go wszystkim, którzy kochają polaroidy, którzy kochają zdjęcia i chcą uwiecznić swoje chwile. Zastosowanie drukarki przydatne, szybkie i bez błędów, czas druku nie nawet 1 minuta, szybkie i ciche. Wykonane z dobrego materiału. przybył w 2 miesiące, ale warto, jeśli wziąć pod uwagę, że Amazon kosztuje 100 EUR A tutaj nieco ponad 50 euro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Unboxing

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 758
    • Ft14 418
    • Ft22 940
    • Ft21 629
    • Ft28 840
    • Ft3 274
    • Ft49 161
    • Ft50 341
    • Ft23 432
    • Ft5 405
    • Ft15 500
    • Ft15 500
    • Ft29 561
    • Ft9 420
    • Ft4 913
    • Ft13 566
    • Ft25 595
    • Ft10 216