Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(412)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(412)
    • 5 Star(392)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Bardzo ładny i profesjonalny zestaw, dokładne wskazanie. Dobry materiał, mocny i łatwy w obsłudze wtyczka i gra bez dodatkowego oprogramowania. , dobra jakość do ceny, szybka dostawa, jak opisano, łatwa w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wielka mysz, bardzo praktyczna, przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy. Świetny sprzedawca, polecam. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Działa!, ale nie jest gładki jak moja inna myszka SH*T 5€. Magnesy trzymają futerał, bardzo inteligentny projekt. Poza tym, jest całkiem dobry dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Niestety BG wysłał mi używaną mysz. Pudełko było otwarte, a mysz ma zadrapania. Nie polecam tego od BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo miło i cicho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jó minőségű. Csak nagyon lassan ért ide! 4 hónap alatt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Produkt posiada bardzo dobrą jakość materiałów. Cena z kuponami jest bardzo dobra. Totalny zakup VFM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Bardzo zwyczajna myszka, ergonomiczna, estetycznie piękna, minimalistyczna tylko do Xiaomi, w końcu ma doskonałą wartość do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Trochę się spóźniłem, ale wszystko dobrze, to jest bardzo dobre w dotyku i jest bardzo ładne, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 105
    • Ft4 421
    • Ft2 841
    • Ft4 864
    • Ft5 053
    • Ft5 907
    • Ft4 864
    • Ft4 864
    • Ft3 473
    • Ft5 907
    • Ft6 317
    • Ft4 864
    • Ft4 168
    • Ft13 554
    • Ft2 841
    • Ft3 789
    • Ft10 236
    • Ft18 074