Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Rewelacyjny...po prostu idealny monitor... 165Hz 2K 10 bitowa głębokość koloru Najwyższe przetwarzanie IPS świeci lepiej niż mój poprzedni Alienware 2521HF - musisz uzyskać kabel sieciowy UE Po prostu TOP, mogę tylko polecić, przybył po dwóch dniach, w piątek wieczorem będzie zamówiony, we wtorek już tam! Xiaomi Mi 👌👌👌

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Wspaniale! Paczka dotarła za 7 dni z Cz. Monitor jest niesamowity. Używam go z MBP, a zmiana na 2K 27' ekran to... coś! Pomimo tego, że jest napisany jako monitor do gier, kupiłem go do prac graficznych i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Jest bardzo wygodny w użyciu ze względu na wiele ruchów. Materiały wyglądają na mocne i nadają mu bardzo elegancki i minimalistyczny wygląd.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Pakiet dotarł w ciągu 5 dni roboczych. DPD usługi kulturalne. Pakowanie było w porządku. Monitor działa bez żadnych problemów. Uwaga na zawartość pakietu tylko chińska wtyczka.Monitor jest kompatybilny z klasycznym kablem źródłowym. Zawiera także kabel portowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Monitor bardzo ładne wykończenia bardzo dobrej jakości materiałów. Panel jest bardzo jasny czarny są bardzo dobre zarówno dla PC jak i dla Xboxa. Wcale tego nie żałuję. Jedyną wadą jako monitor do gier mógł mieć trochę więcej funkcji. Zdecydowanie do oczekiwań doskonałej jakości dla pieniędzy w porównaniu do konkurentów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Doskonały monitor do gier, idealny kolor 165 hz z DP i szybka dostawa. - Miałem tylko jeden problem z kablem zasilającym. Dostarczony kabel zasilający jest z chińską wtyczką, więc musisz kupić reeduację na wtyczce UE lub nowy kabel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo dobry ekran, ale wymaga to dużo pracy z jej kalibracją, dopóki nie przyniesiesz kolorów tak, że jest to wygodne dla Ciebie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Szybka dostawa. Fajny monitor, menu w języku angielskim! Już dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Kupiłem dwa. Świetny monitor we wszystkich aspektach. Dostawa w UE na 6 dni. Dobra cena w stosunku do podobnych produktów w sklepach detalicznych. Świetnie nadaje się też do gier, więc teraz dzieci chcą mieć własne... /(i chcę, żeby nie było ich w moim biurze, kiedy pracuję) Więc może będę musiał kupić więcej na święta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Niesamowity monitor!!! Wysoka jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    27" 1440p 165Hz za świetną cenę. Podoba mi się też jej minimalistyczny wygląd. Różnica dnia i nocy w stosunku do poprzedniego monitora. Gra jest gładka jak masło bez rozdarcia ekranu. Gdy spróbujesz wysokiej częstotliwości odświeżania, nigdy nie możesz wrócić. Priorytetyzuj go nad rozdzielczością, to robi największą różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$61.99
    • US$64.99
    • US$49.99
    • US$82.99
    • US$45.99
    • US$62.99
    • US$34.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$38.99
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$83.99
    • US$78.99
    • US$73.99
    • US$73.99
    • US$19.62