Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(312)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(312)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Dobry termostat, zainstalowałem go na przedniej części lodówki, aby zmierzyć temperaturę lodówki i zamrażarki. Zmiana jest bardzo szybka w dziesiątych stopniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Bardzo niezawodny i szybki czujnik w zmienności temperatury. Przekaźnik działa tylko wtedy, gdy zasilacz wynosi 12 V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Produkt działa do tej pory bardzo dobrze. Musisz regulować temperaturę otoczenia w opcji P4, jak i na zdjęciu, regulowałem, aż będzie pasował do termometru rtęciowego. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    ممتاز جدا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Otrzymałem już moje zamówienie, to jest to, czego oczekiwałem. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Za tę cenę jest bardzo ładny. Jest to mała platyna z 3 włącznikami. Funkcjonalność jest bardzo łatwa, Z prawej i środkowej można zwiększyć lub zmniejszyć pokazaną temperaturę lewym przyciskiem można ustawić pożądaną wartość, aby włączyć przekaźnik. Czujnik działa również z 5 V DC, ale przekaźnik będzie potrzebował 12 V DC, aby się uruchomić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    The small and with case, easy-to-set thermostat works well. I recommend to drive larger power consumers by intermingling a relay with contacts to withstand high currents.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 660
    • Ft3 577
    • Ft10 136
    • Ft3 656
    • Ft12 671
    • Ft7 918
    • Ft8 035
    • Ft53 862
    • Ft1 264
    • Ft19 027
    • Ft1 581
    • Ft1 264
    • Ft947
    • Ft1 993
    • Ft1 926
    • Ft3 482
    • Ft3 295
    • Ft2 871