Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Dobry tester! Z Imaxem B6 różnica wynosi kilka miliamperów. Kupiłem ten produkt z rozszerzeniem Megabonus i zaoszczędziłem już 45,83 dolarów. Ekspansja Megabonus pomaga zaoszczędzić do 4,8% ceny zakupu na Banggood. Proszę skorzystać z mojego linka: Megabonus ТОЧКАcom/?u=32730

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Good tester, I just set the voltage to 3.2Volt. At 3.5V, the battery reached the prescribed capacity. Otherwise, there is no need to worry about the destruction of the printed circuit boards by hot resistance. There is a maximum loss of 2W. I insert a small Teflon plate between the battery and the resistor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dotarł szybko bez uszkodzeń pomimo braku ochrony przed pianką. Działa dobrze Prąd rozładowania wynosi 510mA Nie trzeba naciskać! Zapewnij wentylację w lecie, jeśli zmniejszysz o 0,4V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, dokładne śledzenie, bardzo dobre pakowanie, typowe dla tego, co polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    مناسب نسبة للسعر وعمل

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dobry tester, niestety nie można umieszczać artykułów z ochroną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Посылку получил без повреждений, провер работает просто замечательно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jeszcze nie testowany. Jakość OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Bardzo szybka dostawa i warta swojej ceny. Instrukcje byłyby przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Tani produkt, ale bardzo ważny do przetestowania 18650. Możesz sprawdzić pojemność baterii i prąd wyładowczy.. bardzo ważne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 935
    • Ft6 898
    • Ft6 513
    • Ft60 399
    • Ft6 303
    • Ft7 634
    • Ft7 664
    • Ft3 980
    • Ft9 965
    • Ft992
    • Ft2 652
    • Ft2 287
    • Ft6 131
    • Ft2 984
    • Ft4 979
    • Ft1 324
    • Ft1 324
    • Ft36 509