Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Der Versand erfolgte direkt ein Tag nach der Bestellung. Das Paket wurde sehr schnell innerhalb von 3 Tagen an mich geliefert. Alles funktioniert super. Für den Preis der absolute Hammer. Danke

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Szybka dostawa, zachwycony wydajnością projektora ogółem. Właśnie stanęły przed drobnymi usterkami systemu operacyjnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Bardzo szybka wysyłka z CZ, świetny i słodki projektor! Kocham to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Czytałem dużo o Xgimi MoGo Pro i pomyślałem, że się podejmę. Banggood miał świetną ofertę i obiecał dostarczyć szybko, ich recenzje były dobre, więc postanowiłem zaryzykować i wcisnąłem ten przycisk kupna! Cóż mogę powiedzieć, tydzień później jest tutaj! Przybyło dobrze spakowane i w idealnym stanie. Z niecierpliwością otworzyłem pudełka i zacząłem tworzyć własną profesjonalistę MoGo! Po zainstalowaniu aktualizacji zadomowiłem się do gry i nie byłem ani trochę rozczarowany. To fantastyczne i cud nowoczesnej technologii. Jak taka mała paczka może wystawić tak wspaniały obraz? Jeśli myślisz o przenośnym projektorze i nie jesteś pewien co do Xgimi lub Banggood to dodaj moje doświadczenie do wielu innych i zrób to! Cieszę się, że to zrobiłam. 👍 Na załączonym zdjęciu widać jeden z moich filmów GoPro grających na szarej, pomalowanej ścianie w zaciemnionym pomieszczeniu. PS. Mój następny zakup od Banggood będzie prawdopodobnie dla niego przykładem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    To jest Legit!!!!!dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    This little projector packs a punch, one thing to note is that the exhaust is on the back of it, if you want to project on the roof in bed you may need a mount. Also as many mentioned, you have no access to Netflix (Netflix app will warn you with: this device is not optimized for Netflix) but you can follow the in box instructions to get around this. Also nordvpn app will not work properly. Simply connect your phone to wifi use a VPN on your phone, and then make it a hotspot. Connect the projector to your phone hotspot. Google assistance and YouTube voice search fully functional. I advice anyone who is picking this up to get a tripod/stand or other mount for the projector. You will need to charge it before you can go wireless go. Speakers are ok, but you may want to invest in a good external speaker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bardzo kompaktowy, jasny i cichy projektor. Działa około 2 godzin na baterii przy 50% jasności. Certyfikowany Android TV 9.0, z wyjątkiem Netflixa. Polecam zakup. Kupiłem ze zniżką za 350 euro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Bardzo szybka dostawa, 5 dni, dobrze zapakowane. Doskonała cena. Bardzo kompaktowy projektor. Bateria, której jeszcze nie przetestowałem. Doskonała jakość w ciemności i w niskim świetle. Trapezoidalna regulacja dobrze, chociaż pozostaje bardzo słabym cieniem trapezu pochodzenia. Zintegrował CromeCast. Obsługa filmów Amazon Prime, YouTube, Spotify itp. Netflix nie działa ze sklepu Play, ale istnieją dodatkowe opcje, aby go zainstalować lub oglądać przez ogień...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Świetny produkt, jak można przeczytać z wielu recenzji w sieci! Tylko rzecz, że bateria nie wytrzyma trzech godzin, z jasnością co najwyżej mniej niż dwie godziny, zakupiona w ofercie za 480 € wysyłany Dla wysyłki z CZ zajęło około 15 dni (praca) nie 2-5 reklamowanych, jednak w nagłych przypadkach koronawirus może być rozumiana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,699.99
    • US$1,099.99
    • US$149.59
    • US$12.99
    • US$19.79
    • US$148.49
    • US$389.99
    • US$74.99
    • US$229.99
    • US$236.49
    • US$114.39
    • US$96.99
    • US$36.29
    • US$327.79
    • US$98.99
    • US$342.09
    • US$299.99
    • US$106.99